Так смачно, що готую кожні 3 дні. Рум’яні бублики з м’ясною начинкою: готуються без олії і смажіння

Смачні та поживні м'ясні бублики стануть чудовим перекусом або доповненням до основної страви. Кулінари розповіли, як швидко та просто приготувати соковиту закуску

Якщо ви ніяк не можете вигадати, чим потішити себе або рідних на вечерю, пропонуємо приготувати цю просту, але дуже смачну закуску. Бублики з м’ясом готуються швидко й не вимагають особливих зусиль при випіканні. Крім того, вам не потрібно накупляти багато інгредієнтів для складного рецепта – мінімум продуктів та максимум задоволення.

На приготування фаршированих м’ясом бубликів ви витратите загалом не довше, ніж пів години – 15 хвилин цього часу ваша страва випікатиметься у духовці. Отже, пропонуємо закупитись необхідними інгредієнтами та взятись до створення справжнього кулінарного дива.

Інгредієнти:

  • Бублики – 250 грамів;
  • Фарш – 150 грамів;
  • Сир твердий – 100 грамів;
  • Молоко – 500 мілілітрів;
  • Сіль та перець – на смак;
  • Половина цибулі;
  • Сметана – 1 чайна ложка;
  • Часник – 1 зубчик;

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно приготувати необхідні продукти. Коли купуватимете бублики, не забудьте, що вони мають бути прісними, а не солодкими. Отже, почати безпосереднє приготування фаршированої страви потрібно з розмочування бубликів. Залийте їх молоком і залиште на 30 хвилин. Час від часу перемішуйте їх, аби кожен бублик добре ввібрав рідину.

Залийте бублики молоком
Залийте бублики молоком

Тим часом приготуйте фарш. Наріжте цибулю та часник і додайте до фаршу. Посоліть його та додайте чорний перець. Добре перемішайте.

Приготуйте фарш
Приготуйте фарш

Візьміть зручне та велике деко, яке поміститься у вашу духовку. Змастіть його олією, викладіть розмочені бублики рівним шаром.

Викладіть м'які бублики на деко
Викладіть м’які бублики на деко

У кожен бублик покладіть по маленькій кульці фаршу. До слова, фарш потрібно обережно втискати всередину. Автор рецепту наголошує, що робити це потрібно дуже акуратно, аби не пошкодити м’які бублики.

Запікайте страву 15 хвилин при температурі 180 градусів. Коли бублики будуть готові, потрібно дістати їх та посипати зверху сиром. Потім знову поставте страву у духовку декілька хвилин, щоб сир красиво розплавився.

Викладіть фарш у бублики
Викладіть фарш у бублики
Покладіть сир зверху
Покладіть сир зверху

Смачного!

Готова страва
Готова страва

Популярне

Подібні новини