Ароматне печиво з зеленою цибулею: 15 хвилин у духовці і можна куштувати. Цікава запашна закуска

Солоне печиво – ідеальний снек, який може швидко втамувати голод. Таку закуску можна з'їсти зі смачним соусом або ж просто доповнити ним основну страву. Пропонуємо приготувати смаколик разом

Хоча й усі навкруги стовідсотково звикли до класичного солоденького печива до чаю, існує чимало поціновувачів солоного варіанту відомого смаколика. Солоне печиво стане ідеальним доповненням до рідких страв. Крім того, такою закускою можна швидко втамувати голод або ж прикрасити святковий стіл. Словом, застосувань для снеку існує немало.

Головною особливістю солоного печива є простота його приготування. Вам не доведеться годинами стояти біля плити й витрачати багато зусиль. Отже, пропонуємо запастись усіма необхідними інгредієнтами та почати готувати закуску, яку оцінить кожен, хто її спробує хоча б раз.

Інгредієнти:

  • 150 грамів вершкового масла;
  • Зелена цибуля – на смак;
  • 170 грамів борошна;
  • Сіль – 1 чайна ложка.

Спосіб приготування:

Перш за все потрібно підготувати вершкове масло. Необхідну кількість поріжте на кубики й залиште на деякий час у тарілці, щоб воно розм’якло. Після цього перенесіть його до окремого посуду, в якому зможете розтопити масло на водяній бані. Додайте до масла сіль та прогрійте його на паровій бані до неповного розчинення кубиків.

Спершу розтопіть масло на паровій бані
Спершу розтопіть масло на паровій бані

Наступний крок – збити міксером масло. Майже розталий інгредієнт перемішайте за допомогою кухонного девайса, доки не утвориться однорідна, але не дуже густа маса. Залежно від потужності вашого приладу, збивати масло доведеться близько 2-4 хвилин.

Якою має бути консистенція масла
Якою має бути консистенція масла

Далі потрібно додати до вершкового масла борошно. Обов’язково попередньо просійте його та всипайте до посуду, обережно перемішуючи. Врешті у вас має вийти доволі густе та пухке тісто. Залежно від консистенції тіста, можна самостійно регулювати кількість борошна, що додаєте.

Помийте та очистьте зелену цибулю. За бажання, можете додати також іншу зелень. Подрібніть все гострим ножем на кухонній дошці та додайте до тіста на печиво. Обережно перемішайте та викладіть готову масу у кондитерській мішок. Підготуйте деко, на якому будете запікати закуску, й застеліть його пергаментом. За допомогою кондитерського мішка викладіть тісто на печиво на деко. Після цього можете акуратно притиснути його, надавши необхідної форми.

Викладіть печиво на деко
Викладіть печиво на деко

Запікайте 15-20 хвилин при температурі 180 градусів. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини