“Віталій з’їв 5 шматків”: рецепт яблучного пирога від Сумської, який вразив Борисюка після 25 років шлюбу

Ольга Сумська — не лише талановита акторка, а й вправна господиня. Дізнайтеся її фірмовий рецепт пирога, який вразив її чоловіка, Віталія Борисюка.

Ольга Сумська вправно доводить, що українська суперзірка — це не лише медійна особистість, а й добра господиня. Вже не раз артистка показує, з якою любов’ю готує для своїх рідних, а нещодавно і взагалі вирішила поділитися рецептом смакоти, перед якою не встояв навіть її чоловік Віталій Борисюк.

Ольга Сумська поділилася власним рецептом яблучного пирога

Приготувала знаменитість пиріг з яблуками та персиками. Для цього приготувала пісочне тісто, виклавши його на пергамент. Далі порізала фрукти. Зірка радить, якщо не подобаються персики, то їх можна замінити нектарином. Окремо акторка зробила карамелізовану начинку, яку після запікання слід додати наверх десерту. Готувала так:

  • Натерла 1/2 яблука;
  • Подрібнила 1 банан;
  • Додала 3 абрикоси, теж подрібнені.

До фруктів додала 3 столові ложки цукру, 2 столові ложки води і протушкувала 4 хвилини до утворення глазурі. У цей час до рум’яної кірочки приготувався сам пиріг, який лишилося тільки прикрасити згори.

Ольга Сумська показала, що приготувала чоловікові

“Віталій з’їв одразу аж 5 шматків!”, — з гордістю написала Сумська.

На фото видно, що тісто вийшло зовсім тонесеньким, а начинки багато.

До речі, цікавих рецептів, схоже Ольга знає чимало і на всі випадки життя. Під час блекауту вона ділилася тим, як готує з коханим вечерю. Попри те, що на момент відключення світла цей процес ускладнився, вона все одно знайшла вихід. Зробила зірка шпинатний суп з фрикадельками, який довелося зварити на газовому пальнику.

Нагадаємо, що Ольга Сумська у 2010-му році навіть презентувала власну кулінарну книгу, де зібрала сімейні традиції та добре знані рецепти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини