Рубрики: Рецепти

До неможливого простий рецепт запечених кабачків: у сезон цукіні готую тільки таку вечерю. Ви точно оціните

У сезон кабачків хочеться експериментувати та вигадувати нові й цікаві страви. Пропонуємо спробувати приготувати цукіні в духовці за цим простим і смачним рецептом

Липень – розпал кабачкового сезону. Городники активно збирають врожай і тільки й встигають думати про те, куди ж подіти смачні овочі. Хтось воліє куштувати їх щойно приготованими, комусь більше подобається робити з цукіні консервацію. Хай там як, але кожному потрібно спробувати приготувати ідеальну закуску за цим простим рецептом.

Поєднання твердого й домашнього сиру з кабачками не залишить вас байдужими. Така страва точно сподобається кожному, хто її спробує хоча б раз, а основна особливість такої закуски полягає у простоті її приготування. Отже, берімося до справи!

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 штуки;
  • Домашній сир – 200 грамів;
  • Твердий сир – 100 грамів;
  • Сіль та перець на смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно ввімкнути духовку, аби та розігрілась. Температура, необхідна для випікання кабачків, складає 180 градусів. Поки пічка гріється, почніть готувати цукіні. Добре помийте овочі та розріжте їх уздовж навпіл. Далі за допомогою столової ложки дістаньте зсередини м’яку частину кабачків.

Очистьте кабачки та вийміть середину

В окремій мисці змішайте звичайний домашній і твердий сир, додайте до отриманої сирної суміші сіль та перець на власний смак і добре все перемішайте. Перекладіть сирну масу у кабачки та викладіть у форму, в якій будете готувати страву.

Покладіть у човники з кабачків сир

Випікайте кабачки з двома видами сиру у духовці, розігрітій до 180 градусів, близько 20 хвилин. Подавайте страву одразу ж після приготування, смакувати її найкраще саме гарячою, коли сир тягнеться. Автори рецепта запевняють, що така закуска має особливий смак, адже поєднання домашнього та твердого сиру створює ідеальний результат.

Поділитися