Рубрики: Рецепти

Салат “Венеція” стане зіркою новорічного столу: всі забули про “Мімозу” та “Шубу”. Мій улюблений рецепт

Салат "Венеція" не тільки виглядає привабливо та незвичайно. Його смак зачарує ваших гостей, які неодмінно попросять добавку!

Салат “Венеція” точно здивує ваших рідних і близьких!

Вам знадобляться наступні інгредієнти:

200 г пекінської капусти
300 г шинки/ковбаси/м’яса/курки
150 г моркви по-корейськи
3-4 відварені яйця
1 банка кукурудзи (250-300 г)
150 г сиру

Ідеальний салат до Нового року знайдено

Приготування:

Салат можна збирати, як у широкій формі шарами, так і використовуючи кільце для випічки, як треба розмістити в плоскій тарілці. В першу чергу дрібно нарізаємо пекінську капусту та змішати її з невеликою кількістю майонезу. Головне, щоб капуста не розвалювалась і соус ніби її скріпив. Можна використовувати як куплений в магазині, так і власноруч приготований.

Другим шаром стане м’ясний компонент: шинка, ковбаса, курка чи інший ваш улюблений виріб. Нарізати його потрібно на середні кубики. Покриваємо сіточкою з майонезу.

Третій шар складає морква по-корейськи. Саме вона додає салату пікантності, а тому в рецепті немає ані часнику, ані ріпчастої цибулі. Далі знов сіточка з майонезу.

Ідеальний салат до Нового року знайдено

Після цього викладаємо рівним шаром натерті відварені курячі яйця. Підсолюємо та знов робимо сіточку з майонезу.

Далі викладаємо шар з консервованої кукурудзи. Залиште штучок 10 найгарніших, які ми пізніше будемо використовувати для прикрашання салату. Кукурудзу також покриваємо тонким шаром майонезу.

Останній шар складає натертий на тертці твердий сир. Розподіляємо рівненько.

Після цього прикрашаємо салат. Робимо імпровізовані квіточки. Серединку з корейської моркви, пелюстки з консервованої кукурудзи та листочки з пекінської капусти.

Салат не потребує просочування, тож його можна подавати на стіл відразу після приготування.

Поділитися