Рубрики: Рецепти

Цю м’ясну закуску готую на кожен Новий рік: домашні просто обожнюють таку смакоту. Простий і швидкий рецепт

Головна особливість цього рецепта – його простота. Вам не доведеться стояти біля плити цілий день, аби приготувати смачну закуску до новорічного столу.

Б’ємось об заклад, що ні один Новий рік не обходиться без тарталеток. Невеликі “горщички” з пісочного тіста непогано допомагають господаркам під час приготування святкової вечері. Пропонуємо не вигадувати собі зайвого клопоту та приготувати смачну закуску з м’яса, сиру та зелені. Отже, хутчіше берімося до справи!

Простий рецепт смачних тарталеток із м’ясом до новорічного столу

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 г;
  • Твердий сир – 150 г;
  • Зелень – пучок;
  • Майонез – 3 столові ложки;
  • Морква по-корейськи – 100 г;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Сіль і перець – на смак;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати м’ясо. Для цього підсмажте дрібно нарізану свинину на сковороді з додаванням цибулі – саме вона зробить готову закуску соковитою. Наступним кроком перекладіть м’ясо на паперові рушники, аби забрати зайву олію, та почекайте, поки готова страва повністю охолоне. Тим часом розпакуйте тарталетки та перекладіть їх на тарілку, в якій подаватимете закуску.

На дно тарталетки покладіть трішки корейської моркви, зверху викладіть порцію м’яса відповідно до розміру тарталеток. В окремій мисці змішайте натертий на кухонну тертку сир і майонез. Туди ж додайте сіль, перець та інші улюблені спеції. Добре змішайте отриману масу та викладіть зверху на тарталетки, створивши так звані “капелюшки”. Прикрасьте готову закуску невеликою кількістю зелені та подавайте до столу.

Простий рецепт смачних тарталеток із м’ясом до новорічного столу

Така проста закуска точно сподобається вашим гостям – насичений і соковитий смак ситних тарталеток не залишить байдужим нікого. Для приготування страви не потрібно витрачати багато часу, а для красивої подачі достатньо прикрасити цю смакоту зеленню. Обов’язково спробуйте втілити у життя цей рецепт. Смачного!

Поділитися