Рубрики: Рецепти

Залишки з холодильнику доїдати не треба: рецепт ідеального “першосічневого” сніданку. Потрібен хліб і сир

Хоча багато з нас звикли доїдати те, що залишилось з новорічного застілля, на сніданок 1 січня, насправді дієтологи радять завжди свіжі страви. Пропонуємо простий і швидкий рецепт.

Найпоширенішою причиною, чому після святкування Нового року ніхто не готує сніданок, а воліє перекусити тим, що залишилось після ночі, є факт втоми та бажання поспати подовше. Втім, із таким простим рецептом смачного сніданку вам не доведеться витрачати свої сили на приготування надскладної страви. Достатньо просто змішати декілька простих продуктів і посмакувати свіжим сніданком.

Кулінари опублікували простий сніданок на 1 січня, який легко готується та чудово смакує

Інгредієнти:

  • Білий хліб;
  • Сир “Філадельфія”;
  • Твердий сир;
  • Куряче м’ясо (варене);
  • Рукола;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Для початку наріжте білий хліб і злегка підсмажте його на сковороді до появи красивої хрусткої скоринки. Перекладіть хліб на тарілку та беріться до приготування “намазки” для нього. Спочатку натріть твердий сир і перекладіть його у глибоку тарілку. Туди ж додайте дрібно нарізане куряче м’ясо, а потім – сир “Філадельфія”. Посоліть і додайте улюблені спеції у начинку для свого сніданку. Наступним кроком змішайте отриману масу.

На хліб викладіть бажану кількість сирної начинки, рівномірно покрийте кожен шматочок випічки. Зверху прикрасьте смаколик руколою – покладіть більше, аби смак зелені розбавив смак начинки з сиром. Одразу подавайте до столу апетитний сніданок.

Кулінари опублікували простий сніданок на 1 січня, який легко готується та чудово смакує

Такий простий у приготуванні сніданок точно буде до вподоби тим, хто не любить рано вставати у вихідні дні та витрачати сили на довгі приготування їжі. Смакота за цим простим рецептом виходить дуже ніжною та ситною, а тому наповнює вас силами на весь день. Обов’язково спробуйте приготувати закуску після святкової ночі. Смачного!

Поділитися