Залишилась м’ясна нарізка зі святкового столу? Приготуйте цей смачний салат: апетитний і швидкий рецепт

Після Нового року у холодильнику часто залишається м'ясо та інші продукти. Якщо їсти нарізку бажання вже немає, то спробуйте приготувати цю апетитну закуску.

Така апетитна страва може легко вирішити одразу дві дилеми – чим смачним і свіжим перекусити на обід та куди подіти залишки м’ясної нарізки. Ділимось простим рецептом нереально смачного салату, який готується за лічені хвилини, а смакує так, ніби вам його приготував найкращий кухар країни.

Простий рецепт смачного салату, який готується з м'ясної нарізки зі святкового столу
Простий рецепт смачного салату, який готується з м’ясної нарізки зі святкового столу

Інгредієнти:

  • Помідори;
  • Солодкий перець;
  • Шинка або інше м’ясо;
  • Сир Фета;
  • Листя салату;
  • Зелень;
  • Кунжут;
  • Оливкова олія;
  • Сіль і спеції – на смак.

Спосіб приготування:

Крім того, що такий простий салат дозволяє вам позбутись від потреби морочити голову, куди подіти залишки зі столу, він ще й просто готується. Для початку оберіть миску, в якій будете змішувати всі інгредієнти. Нашаткуйте помідори улюбленим способом і перекладіть у миску. Наступним кроком очистьте від “нутрощів” солодкий перець і також наріжте його. Перекладіть овоч у миску до томатів.

Далі потрібно порвати листя салату та подрібнити петрушку. Зелень також перекладіть у місткість із майже готовим салатом. Наріжте або акуратно помніть м’який сир і відправте його у миску до інших інгредієнтів. Не забудьте про найголовніший інгредієнт – м’ясна нарізка. Подрібніть її або наріжте на смужки та перекладіть у миску. Додайте сіль та улюблені спеції, оливкову олію. Добре перемішайте отриманий салат і розкладіть його у тарілки. Перед подачею посипте смаженим кунжутним насінням.

Простий рецепт смачного салату, який готується з м'ясної нарізки зі святкового столу
Простий рецепт смачного салату, який готується з м’ясної нарізки зі святкового столу

Ароматний салат із м’яса та свіжих овочів стане чудовим перекусом після новорічної ночі. Така апетитна закуска точно сподобається любителям незвичайних салатів і дозволить використати залишки їжі з новорічного столу з користю. Спробуйте поекспериментувати та приготувати таку страву. Смачного!

Популярне

Подібні новини