Рубрики: Рецепти

Тіна Кароль любить картоплю-фрі: готуємо вдома смажену бульбу так, щоб у неї закохалася навіть поп-діва

Заради такої картоплі навіть Тіна Кароль готова не зважати на дієту. Як приготувати ідеальне фрі, яке буде і м'яким, і хрумким водночас? Розповідаємо секрет.

Шанувальники фаст-фуду, увага! Якщо ви завжди мріяли про те, щоб вдома готувати картоплю таку, як у світової відомої мережі ресторанів МакДональдз, то вам пощастило. Навіть визнана українська поп-діва Тіна Кароль не може встояти перед чарівливим смаком цього фрі. Дізнайтеся секрети, як готувати її вдома і здивуйте своїх близьких і гостей цим смачним гарніром.

Як приготувати улюблену картоплю Тіни Кароль: простий рецепт

Вибирайте якісну картоплю, наприклад, “Арізону”, яка має великі довгасті рівні форми, легко ріжеться. Обов’язково промокніть коренеплід серветкою, щоб під час приготування олія “не стріляла” після підвищення температури.

Для відмінного смаку замочіть картоплю у маринаді з рослинної олії, солі, часнику та суміші спецій. Це надає картоплі той самий неповторний смак, який ви полюбляєте у МакДональдз. Додайте паприку, куркуму, цибулю та інші спеції до свого смаку.

Як приготувати улюблену картоплю Тіни Кароль: простий рецепт

Тепер настав час магії. У каструлі доведіть до кипіння олію. За допомогою спеціальної сітки або шумівки порціями занурюйте продукт усередину та чекайте готовності. Після цього потрібно промокнути страву сухим рушником чи серветкою.

Якщо у вас немає відповідного посуду для смаження фрі, тоді розігрійте олію у глибокій сковороді. Обсмажте картоплю до золотисто-коричневого кольору. Також промокніть після приготування, аби страва була хрумкою.

І ось вона – картопля, яка стане вашим секретом вдалого дому. Цей рецепт гарантує, що ви будете насолоджуватися смаком фаст-фуду вдома, адже він не залишить байдужими навіть тих, хто вагається з дієтою, як Тіна Кароль. Тож смачного вам!

Поділитися