Рубрики: Рецепти

Жодного дня без цього пирога: при випіканні тісто перетворюється на крем. Яблучна смакота “Невидимка”

Простий і смачний рецепт яблучного пирога дуже просто втілити у життя на власній кухні. Ділимось легким рецептом, який точно припаде вам до душі.

Для того, аби приготувати ароматний і смачний пиріг з яблук, потрібно всього лише вивчити один простий рецепт. Його секрет полягає в тому, аби дотриматись вірних пропорцій – достатньо зробити все за порадами досвідчених кулінарів, і вже за пів години на вашому столі буде красивий та запашний пиріг з яблуками. Такий десерт ідеально підійде для сімейного чаювання, обов’язково спробуйте його приготувати.

Кулінари розповіли про найпростіший рецепт смачного яблучного пирога за лічені хвилини

Інгредієнти

Для тіста:

  • 3 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 1/2 склянки рослинної олії;
  • 1 склянка молока;
  • 2 ч. ложки розпушувача тіста;
  • 2 склянки пшеничного борошна;

Для начинки:

  • 4-5 яблук;
  • 2-3 ст. ложки цукру;
  • 1 ч. ложка кориці.

Спосіб приготування:

Перш ніж почати готувати тісто для пирога, ввімкніть духовку розігріватись до 180 градусів. Тепер беріться безпосередньо до замішування тіста для випічки. Для цього в мисці збийте яйця з цукром до отримання світло-жовтої маси. Додайте туди рослинну олію та молоко. Знову перемішайте отриману масу до однорідності. Додайте розпушувач для тіста та пшеничне борошно – ці інгредієнти обов’язково мають бути просіяними.

Змішуйте все до отримання гладкої маси. Вилийте половину тіста в підготовлену форму для пирога – вона має бути застелена пергаментним папером або змазана маслом. Для начинки яблука очистьте та наріжте на тонкі скибочки. Покладіть їх на тісто у формі. Посипте яблука цукром та корицею. Залийте залишок тіста зверху на яблука. Випікайте у попередньо розігрітій духовці протягом 40-45 хвилин або до золотисто-коричневого кольору тіста. Перевірте готовність, а потім – дістаньте з духовки.

Кулінари розповіли про найпростіший рецепт смачного яблучного пирога за лічені хвилини

Готову випічку варто залишити на 10-15 хвилин, аби вона встигла охолонути – тільки так пиріг смакуватиме найкраще. Зверху ви можете присипати десерт цукровою пудрою або прикрасити яблучним джемом, все залежить від ваших особистих вподобань. Смачного!

Поділитися