Рубрики: Рецепти

Цей ніжний десерт із печивом та ягодами підкорив усю мою родину: готую тепер на постійній основі

Приготування десерту в стакані з печива, свіжих ягід і ніжного вершкового крему - це справжнє мистецтво, яке не тільки насичує ваші смакові рецептори, але й подарує вам естетичне задоволення.

Інгредієнти:

  • Свіже печиво (на вибір)
  • Заморожені або свіжі ягоди (полуниці, малини, чорниці)
  • Вершковий крем
  • Мед або сироп для підсолодження (опціонально)
  • М’ятні листочки для прикраси (опціонально)

Перш за все, вам потрібно підготувати всі інгредієнти. Виберіть своє улюблене печиво – чи то ніжно-крихке, чи ароматне із шматочками шоколаду. Розморозте або підготуйте свіжі ягоди. Зверніть увагу, що комбінації різних видів ягід можуть надати десерту більш насичений смак.

Почніть з формування першого шару в стакані – інакше кажучи, основи вашого десерту. Розіб’єте печиво на невеликі шматочки та розмістіть його на дні стакана. Це створить основу, яка залишиться хрусткою.

Неймовірний десерт за 5 хвилин: діти будуть щасливі 

На це додайте шар ягід. Щоб десерт виглядав яскраво і апетитно, можна розташувати ягоди в різних шарах або в центрі стакана.

Потім нанесіть вершковий крем поверх ягід. Ви можете використовувати готовий крем або приготувати його самостійно, збиваючи вершки з цукром за бажанням. Додайте крем так, щоб він покривав ягоди рівномірно.

Повторюйте шари вказаного порядку до тих пір, поки стакан не буде наповнений. Закінчіть створенням верхнього шару вершкового крему, щоб десерт виглядав завершеним.

Якщо бажаєте, прикрасьте верхній шар десерту медом або сиропом для підсолодження. Додайте кілька м’ятних листочків для аромату та декору.

Ваш десерт готовий до подачі! Спробуйте кожен шар окремо або ковзайте ложкою через всі шари, насолоджуючись гармонією смаків.

Цей простий та ефектний десерт із печива, ягід та вершкового крему стане відмінним урочистим завершенням будь-якого обіду або чудовим способом порадувати себе та близьких у будь-який час дня.

Поділитися