Рубрики: Рецепти

Швидкий сніданок із ковбаскою та зеленню: 1 яйце та 200 грамів сиру – і на вашому столі найкраща закуска

Зранку важливо ситно та корисно перекусити, аби весь день пройшов у хорошому настрої. Ділимось простим рецептом смачного частування, яке припаде до смаку всім любителям сиру.

Кожен день потрібно починати з хорошого настрою, горнятка запашної кави та смачного й корисного сніданку. З останнім вам допоможе цей простий рецепт – ви зможете легко та швидко приготувати апетитну страву, навіть якщо часу обмаль. Не варто спішити на роботу чи навчання на “порожній” шлунок. Краще витратити зайвих 10 хвилин і насолодитись смачним частуванням.

З яких продуктів приготувати смачний і корисний сніданок – простий рецепт апетитного перекусу

Інгредієнти:

  • 4 великі яйця;
  • 8 шматочків хліба для тостів;
  • 200 г вареної ковбаси;
  • 1/2 чашки тертого сиру;
  • Пучок нарізаної зеленої цибулі;
  • 1/4 чашки нарізаного помідора;
  • Сіль і перець на смак;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Розріжте ковбасу на невеликі шматочки або кола. Розігрійте сковороду з додаванням олії на середньому вогні. Обсмажте ковбасу до золотистого кольору. В іншій мисці розбийте яйця, додайте сіль і перець на смак, перемішайте. Влийте яєчну масу на розігріту сковороду і готуйте яйця, періодично перемішуючи, до готовності. Підсмажте шматочки хліба для сендвічів або тостів на сухій сковорідці протягом 10-15 секунд з кожного боку.

Перекладіть хліб на тарілку. Розкладіть по центру випічки шматочки ковбаси і яєчну масу. Посипте тертим сиром, нарізаною зеленою цибулею та свіжими помідорами. Накрийте майже готовий бутерброд другим шматочком хліба та подавайте до столу.

З яких продуктів приготувати смачний і корисний сніданок – простий рецепт апетитного перекусу

Готову закуску одразу ж подавайте до столу – не варто чекати, поки вона охолоне. Тільки гарячою така закуска смакує найкраще, адже твердий сир ще тягнеться. Пропонуємо приготувати таке смачне частування до столу, аби порадувати себе та своїх близьких. Смачного!

Поділитися