Гарячі бутерброди на новий лад: приготувала ціле деко, а моїм все мало, бо дуже добрі. Гора смакоти за 15 хв

Смачні гарячі бутерброди - ідеальний вибір для сніданку. Відкрийте для себе новий ранковий досвід з ароматними бутербродами для всієї сім'ї. Експериментуйте зі смаками вже сьогодні!

Гарячі бутерброди завоювали свою популярність завдяки своїй простоті у приготуванні та чудовому смаку. Сьогодні ця страва залишається популярним варіантом для швидкого та смачного сніданку або перекусу. Використовуй для бутербродів різноманітні інгредієнти, такі як м’ясо, сир, овочі, рибу та інші, щоб створити різноманітні комбінації смаків.

Гора смаку: рецепт гарячих бутербродів за 15 хвилин
Гора смаку: рецепт гарячих бутербродів за 15 хвилин

Інгредієнти:

  • 8 шматків хліба (бажано використовувати багет)
  • 200 г відвареного курячого філе (нарізаного тонкими шматками)
  • 1 цибуля (нарізана кільцями)
  • 1 перець болгарський (нарізаний соломкою)
  • 150 г помідора (нарізаного колечками)
  • 200 г сиру (натертого)
  • 100 г вершкового масла
  • Сіль і перець на свій смак
  • Спеції (за бажанням)

Приготування:

Приготуйте начинку. Розігрійте сковорідку на середньому вогні та розтопіть невелику кількість вершкового масла. Додайте нарізану цибулю та смажте, поки вона не стане м’якою та прозорою. Додайте нарізаний перець і продовжуйте смажити ще 2-3 хвилини. Додайте нарізане куряче філе і смажте до готовності, на свій смак додайте сіль, перець та спеції. Підготуйте хліб. Розріжте хліб на шматки та покладіть на плоску поверхню. Розтопіть решту вершкового масла і змажте шматки хліба з двох сторін. Покладіть начинку на одну половину кожного шматка хліба. Додайте кілька кілець помідора на кожну порцію начинки. Посипте тертим сиром поверх кожного шматка хліба з начинкою. Перед накриттям другим шматком хліба, підготуйте сковорідку для смаження. Розігрійте її на середньому вогні та додайте невелику кількість вершкового масла. Покладіть бутерброди на сковорідку та смажте, поки хліб не стане золотистим з обох сторін, а сир не розтопиться. Гарячі бутерброди готові до подачі! Подавайте їх гарячими, за бажанням можна прикрасити зеленню або додати соус. Насолоджуйтеся своїм швидким і смачним сніданком чи обідом! Смачного всій родині!

Популярне

Подібні новини