Швидкий рецепт м’якого яблучного печива: на зубах не хрустить, ніжний і запашний десерт. Готую завжди і всім

До чаю або кави завжди хочеться чогось смачненького. Ділимось простим рецептом апетитного частування – м'яке печиво з додаванням яблука підкорить вас.

Кулінари запевняють: не потрібно володіти особливими знаннями чи навичками, аби порадувати себе та близьких печивом, яке буде смакувати набагато краще, ніж магазинне. За словами експертів, достатньо знати декілька простих секретів і хитрих прийомів, які дозволять із легкістю та без зайвого клопоту приготувати нереально смачну випічку, яка вам точно сподобається. Берімося до справи!

Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачне яблучне печиво – буде м'яким і ніжним
Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачне яблучне печиво – буде м’яким і ніжним

Інгредієнти:

  • 3 середні яблука;
  • 200 грамів масла;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 яйця;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 1/2 чайної ложки кориці;
  • 4 склянки борошна;
  • Дрібка солі.

Спосіб приготування:

Замочіть яблука, очистьте їх від шкірки та наріжте на невеликі кубики. У великій мисці змішайте розтоплене масло та цукор, доки не отримаєте однорідну масу. Додайте туди ж яйця та ванільний цукор, продовжуйте замішувати до однорідності. В іншій мисці з’єднайте борошно, сіль, соду та корицю. Поступово додавайте сухі інгредієнти до масляної суміші, перемішуючи до утворення м’якого та головне – однорідного тіста.

Додайте нарізані яблука, ретельно перемішайте. Розігрійте духовку до 180 градусів. На деко для випікання викладіть пергаментним папір для випічки. Сформуйте з тіста невеликі кульки та викладіть їх на деко з невеликою відстанню одна від одної. Випікайте у попередньо розігрітій духовці близько 15-20 хвилин або до золотистого кольору.

Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачне яблучне печиво – буде м'яким і ніжним
Як швидко та без зайвого клопоту приготувати смачне яблучне печиво – буде м’яким і ніжним

Після приготування такого смачного частування потрібно залишити його на деко для випікання, аби воно трішки охолонуло. Лише після цього ви можете перекласти їх на красиву тарілку для подачі та куштувати. Посипте готову випічку зверху цукровою пудрою та подавайте до столу. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини