Взяла картоплю і хліб та приготувала ситний сніданок на велику сім’ю: за 10 хвилин простіше не придумаєш

Гарячий бутерброд - класика, яка завжди в моді. Набридли звичайні бутерброди? Пропонуємо смачний перекус у вигляді ситних гарячих бутербродів з картоплею. Всі будуть в захваті!

Гарячий бутерброд відноситься до традиційної європейської кухні і має своє коріння ще з давніх часів. Спочатку це була проста страва, яка складалася з двох шматків хліба, з різною начинкою. Якщо вам набридли звичайні бутерброди, пропоную смачний перекус у вигляді ситних гарячих бутербродів з картоплею. Апетитні бутерброди з картоплею на сковороді добре підійдуть для сніданку і обіду. Багет або батон можна використовувати вчорашній, тому це відмінний спосіб економії. Цей швидкий перекус вгамує голод за лічені хвилини. Гарячий бутерброд зі смаженою картоплею. Вже звучить незвичайно та смачно.

Швидкий рецепт гарячих бутербродів з картоплею
Швидкий рецепт гарячих бутербродів з картоплею

Приготування:

Картоплю миємо та очищаємо від шкірки. Натираємо на великій тертці та перекладаю у глибоку миску. Також на великій тертці натираємо шматочок твердого сиру. Сир потрібно брати несолодкого смаку. Половину цибулини нарізаємо якомога дрібніше. Хліб нарізаємо скибочками, завтовшки 1,5-2 см. Краще взяти білий хліб, але смачно буде і “Бородинський”. Віджимаємо картоплю, від соку, що утворився, і перекладаємо в миску з сиром і цибулею. Додаємо яйце, дрібно порізану зелень, сіль та сметану. Перемішуємо. Викладаємо ложкою начинку на хліб. Кладемо на розігріту сковороду з олією хліб начинкою вниз. Смажимо на середньому вогні 3-4 хвилини. За цей час картопля підрум’яниться і схопиться із хлібом. Акуратно перевертаємо на інший бік, накриваємо кришкою та смажимо на повільному вогні ще 6 хвилин. Перекладаємо на паперовий рушник, щоб забрати зайвий жир і подаємо на стіл. Бутерброди готові. Смачна картопля з хрумким хлібом – ідеальний сніданок. Спробуйте!

Інгредієнти:

  • картопля – 2 шт.
  • сир – 100 г
  • цибуля – 1/2 шт.
  • хліб
  • яйце – 1 шт.
  • зелень
  • сіль – ½ ч. ложки
  • сметана – 1 ст.

Цей прстий, але смачний сніданок, оцінять навіть найвибагливіші гурмани. До того ж такі бутерброди, з підсмаженою картопляною скоринкою навіть на вигляд дуже апетитні!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини