Одразу готую цілу гору, щоб не просили добавки: домашні млинці з м’ясом, з золотою скоринкою. Зручний рецепт

Кулінари не припиняють дивувати новими інтерпретаціями давно відомих рецептів. Ділимось простим, але дуже вдалим способом приготувати млинці із соковитою начинкою

Кожен із нас у дитинстві та у дорослому віці куштував і навіть готував домашні млинці з начинкою з м’яса. Пропонуємо пригадати смак такого апетитного частування та знову приготувати його вдома. Розповідаємо про секретний рецепт, який допоможе вам із легкістю зробити смачні та соковиті млинці із золотою скоринкою ззовні. Ділимось порадами.

Кулінари розповіли, як приготувати ніжні та соковиті домашні млинці з м'ясом із золотою скоринкою
Кулінари розповіли, як приготувати ніжні та соковиті домашні млинці з м’ясом із золотою скоринкою

Інгредієнти

Для тіста:

  • 1 склянка молока;
  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 2 яйця;
  • 1/2 чайної ложки соди;
  • 1/4 чайної ложки солі;
  • 2 ложки рослинної олії;

Для м’ясної начинки:

  • 300 г свинячого фаршу;
  • 1 середня цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • Сіль та перець на смак;
  • 2 ложки рослинної олії.

Спосіб приготування:

У мисці перемішайте молоко, яйця, борошно, сіль та соду. Змішуйте до отримання однорідного тіста. Додайте рослинну олію та знову все перемішайте. Тісто повинно бути рідке, без грудочок. У глибокій сковороді розігрійте олію. Додайте нарізану цибулю та смажте до золотисто-коричневого кольору. Додайте м’ясо, обсмажте, за бажання, додайте сіль та перець на власний смак. Продовжуйте смажити, поки м’ясо не стане готовим. Додайте пресований часник, перемішайте та готуйте ще 1-2 хвилини. Сковорідку потрібно зняти з вогню та дати начинці трішки остинути.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Налийте порцію тіста тонким шаром, розподіліть його по дну сковороди. Після того, як млинець стане золотистим з одного боку, переверніть його на інший та приготуйте. Посмажте млинці з усього тіста, що у вас є. Тепер беріться до збирання млинців. На половину млинця викладіть м’ясну начинку. Загорніть млинець у рулетик або в конвертик. Повторюйте процес до закінчення тіста та начинки. Потім підсмажте загорнуті млинці на розігрітій пательні, поки не утвориться золота скоринка.

Кулінари розповіли, як приготувати ніжні та соковиті домашні млинці з м'ясом із золотою скоринкою
Кулінари розповіли, як приготувати ніжні та соковиті домашні млинці з м’ясом із золотою скоринкою

Після приготування подавайте млинці до столу гарячими – так закуска смакуватиме набагато краще. Звісно, ви можете зберігати готову страву у холодильнику, втім перед наступним перекусом варто обов’язково підігріти млинці на сковороді, у духовці або просто у мікрохвильовій печі. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини