Бублики з фаршем та сиром у духовці: смачно, просто і швидко. Оновлений рецепт улюблених бубликів

В різних країнах світу бублики з фаршем набули своїх власних унікальних варіацій в залежності від місцевих кулінарних традицій та доступних інгредієнтів. Спробуйте оновлений рецепт бубликів з фаршем!

Сьогодні бублики з фаршем залишаються популярною стравою у багатьох країнах світу. Вони готуються вдома, у ресторанах та кафе, а також можуть бути доступні як швидкий перекус або головна страва. У сучасному світі бублики з фаршем залишаються популярною стравою через свою простоту приготування, смачний смак та різноманітність варіацій начинок. Бублики з фаршем та сиром у духовці, смачно, просто, швидко. Рекомендуємо Вам спробувати приготувати своєму сімейству цю смакоту! Така закуска нагадує “гнізда” зі смачною та ситною начинкою, яка гарна як у гарячому, так і в холодному вигляді. Їх хочеться їсти ще й ще.

Користь зі смаком: оновлений рецепт смачних бубликів
Користь зі смаком: оновлений рецепт смачних бубликів

Нам знадобиться:

  • Бублики 500 г
  • Молоко 1 літр
  • Сир твердий 100 г
  • Фарш будь-який 500 г (курячий, свинячий, яловичий)
  • Цибуля 1-2 головки
  • Сіль, спеції

Спосіб приготування:

Скласти бублики у глибоку чашу чи каструлю, залити їх теплим молоком на 30 хв. У фарш додати дрібно порізану цибулю, сіль, чорний мелений перець, спеції. Далі на деко змащене олією викласти бублики та щільно начинити їх фаршем. Відправити їх у заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 15-20 хвилин. Присипати бублики сиром і знову поставити допікатися до духовки на 8-10 хвилин. Знімати гарячими. Бублики з фаршем виходять ніжними, смачними, запашними. Готуються дуже легко та просто! Окрім м’ясного фаршу, бублики можуть бути заповнені різноманітними начинками, такими як сир, капуста, смажені печериці, картопля, яйця або комбінації різних інгредієнтів, що додає різноманіття смаків. Готуйте із задоволенням! Цей рецепт дозволить вам приготувати смачні та поживні бублики з фаршем у домашніх умовах! До бубликів можна приготувати смачний соус:

Сметанний соус

Цей соус надасть бубликам з фаршем та сиром ніжності та кремовості. Для його приготування змішайте сметану з дрібно нарізаним зеленим луком або кропом, додайте сіль та перець на свій смак. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини