Навіть італійці будуть вражені: рецепт найсмачніших макаронів у світі. Аромати базиліку зводять з розуму

Ви хочете створити по-справжньому смачну страву з макаронів? За допомогою цього простого та швидкого рецепта пасти ви зможете приготувати саму ароматну страву, яка змусить усіх просити добавки.

Часник — невід’ємна частина будь-якої страви з пасти, його аромат просто чарівний! Щоб розкрити всю цю часникову красу, рекомендуємо обсмажити його на сковороді перед додаванням інших інгредієнтів, наприклад, цибулі. Це гарантує сильний аромат всього соусу. Потрібно знайти саме той тип томатного соусу, який підходить для вашої страви! Ми вважаємо, що краще почати з нуля, використовуючи свіжі помідори у поєднанні з травами та спеціями, такими як орегано, базилік або петрушка, або використовувати консервовані помідори, якщо цей варіант вам більше підходить. Вибір за вами!

Рецепт неперевершених макаронів: кращі за італійські
Рецепт неперевершених макаронів: кращі за італійські

Інгредієнти:

  • Оливкова олія (можна замінити на рослинну);
  • 2 зубчики часнику (подрібненого);
  • Червоний перець до смаку;
  • 1 склянка подрібненого свіжого листя базиліка (або 1 чайна ложка сушеного листя базиліка, якщо у вас є під рукою);
  • 1 банка нарізаних кубиками помідорів (або 4-5 свіжих помідорів, нарізаних на дрібні шматочки);
  • 2 столові ложки вершкового масла;
  • 500 грамів спагеті або вподобаний вами сорт.

Тільки не забудьте довести підсолену воду до кипіння, перш ніж додавати їх. Тепер час починати приготування! Налийте оливкову олію у велику сковороду, розігрійте її на середньому вогні та додайте рубаний часник. Готуйте близько двох хвилин до появи аромату. Потім додайте перець, а також сіль. Як тільки вони просмажаться, додайте нарізані помідори кубиками або подрібнені свіжі помідори (краще попередньо зняти з них шкірку). Перемішайте все разом, потім зменшіть вогонь. Додайте вершкове масло і дайте йому повільно розтанути. Тим часом зваріть у великій каструлі улюблені макарони, будь-який вид, який вам подобається!

Варіть згідно з інструкціями на упаковці – зазвичай 9 хвилин більш ніж достатньо, якщо ви використовуєте спагетті, потім злийте воду. Коли все буде готове: доведіть томатний соус до середнього нагріву і киньте в нього зварену раніше пасту, безперервно помішуйте, поки все не буде рівномірно покрито цим чудовим червоним соусом! Тепер знову зменшіть вогонь. При подачі використовуйте подрібнене листя базиліка. Ось і все — проста, але смачна страва з макаронів, яку будь-хто може приготувати без особливих зусиль! Також можна посипати будь-яким твердим потертим сиром! Смачного!!!

Популярне

Подібні новини