Беру свиняче філе, загортаю із секретним інгредієнтом: друзі кажуть, що виходить смачніше, ніж у ресторані

У кожної господині й господаря є власний рецепт смачного м'яса. Пропонуємо приготувати таке частування, щоб насолодитись ніжним смаком свинячого рулету.

Успішні кулінари запевняють – часом не варто експериментувати, а потрібно просто довіритись перевіреній класиці. Якщо вам набридли способи опанувати складний рецепт, просто порадуйте себе таким простим способом повечеряти. У свиняче філе потрібно загорнути смачну начинку, а потім – запекти все. У результаті ви отримаєте настільки ситну й апетитну страву, що будете повертатись до її приготування ще неодноразово.

Простий спосіб приготувати свиняче м'ясо, щоб воно було соковитим і нереально смачним – рецепт рулету
Простий спосіб приготувати свиняче м’ясо, щоб воно було соковитим і нереально смачним – рецепт рулету

Інгредієнти

Для свинячого рулету:

  • 800 г свинячого філе;
  • Сіль та перець на смак;
  • 2 ложки оливкової олії;

Для начинки з сиру:

  • 200 г твердого сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ложки свіжої петрушки.

Спосіб приготування:

Почніть підготовку з попереднього розігріву духовки до 180 градусів. Розкладіть свиняче філе на робочій поверхні. Розріжте його на половину, але не розрізайте повністю. Розкрийте філе, щоб воно стало пласким. Посоліть та поперчіть свиняче м’ясо з обох сторін на власний смак. Тертий твердий сир змішайте з пресованим часником і свіжою петрушкою. Рівномірно розподіліть сирну начинку по поверхні свинячого філе, залишаючи краї без начинки.

Обережно складіть свиняче філе в рулет, починаючи з одного кінця. Закрийте рулет і закріпіть його за допомогою нитки або дерев’яних паличок. Розігрійте оливкову олію на сковороді. Обсмажте свинячий рулет з усіх сторін до золотисто-коричневого кольору. Перенесіть майбутню смакоту в попередньо підготовлену форму для випікання, покриту пергаментним папером. Випікайте в духовці протягом близько 40-45 хвилин.

Простий спосіб приготувати свиняче м'ясо, щоб воно було соковитим і нереально смачним – рецепт рулету
Простий спосіб приготувати свиняче м’ясо, щоб воно було соковитим і нереально смачним – рецепт рулету

Дістаньте рулет із духовки і дайте йому трішки відпочити протягом 10-15 хвилин перед тим, як нарізати та подавати. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини