Рубрики: Рецепти

Святковий салат “Курочка ряба” – головна зірка мого столу: копчене м’ясо, грибочки та яйця. Ідеальний рецепт

Нереально смачний салат точно прикрасить ваш святковий стіл. Для приготування запасіться копченим курячим м'ясом і маринованими грибами. Смакота гарантована.

Кожній господині хочеться здивувати гостей, коли мова йде про приготування святкового столу. Розповідаємо про смачний рецепт салату, який точно не залишить нікого байдужими.

Інгредієнти:

  • Курка копчена – 350 грамів;
  • Огірок – 2 штуки;
  • Майонез – 70 грамів;
  • Яйце – 3 штуки;
  • Варені гриби – 300 грамів;
  • Цибуля – 1 штука;
  • Сіль – дрібка;
  • Олія – 1 столова ложка.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати всі необхідні продукти – яйця та гриби зварити до готовності та залишити охолоджуватись. Тепер очистьте цибулю та дрібно її нашаткуйте, викладіть у пательню з розігрітою олією, трішки підсмажте, а потім – додайте гриби. Смажте до злегка рум’яного відтінку.

Простий рецепт надзвичайно смачного салату до святкового столу та на кожен день – з грибами

Варені яйця очистьте та натріть за допомогою найменшої тертки. Додайте майонез і спеції, посоліть отриману суміш. Це буде заправка для вашого салату, яку потрібно додавати між шарами. Тепер можете починати збирати салат – для цього використовуйте круглу кондитерську форму. Викладіть нарізане копчене м’ясо, змастіть усе шаром приготованої заправки.

Простий рецепт надзвичайно смачного салату до святкового столу та на кожен день – з грибами

Далі викладіть нарізані свіжі огірки та знову змастіть соусом. Останній шар вашого салату – смажені гриби з цибулею. Викладіть їх і змастіть соусом з яйцем. Зверху викладіть залишок заправки та красиво розрівняйте ложкою. Прикрасьте на власний смак готовий салат.

Простий рецепт надзвичайно смачного салату до святкового столу та на кожен день – з грибами

Після приготування поставте готовий салат настоюватись у холодильник. Після цього можете подавати його до столу – гарантуємо, що він сподобається всім, хто його коли-небудь спробує. Смачного!

Поділитися