Рубрики: Рецепти

Моя особиста хитрість: коли у чоловіка немає настрою, готую це м’ясо з грибами – цілує мені руки весь вечір

Нічого простішого за цей рецепт до вечері ви знайти не зможете. Для приготування такого м'яса вам знадобиться мінімальна кількість часу та зусиль.

Якщо ваш чоловік чи інші члени родини повернулись додому з поганим настроєм, обов’язково приготуйте їм таку апетитну страву. Вона порадує їх не лише неймовірно ніжним смаком, але і тим, що ви зможете приділити їм час, поки страва готується в духовці. Річ у тім, що від вас потрібно просто викласти всі продукти у форму для запікання та поставити все у духовку. Тим часом ви можете побути поруч із рідними та спробувати розвеселити їх.

Кулінари поділились простим рецептом неймовірно смачного м’яса з грибами та сиром

Інгредієнти:

  • 500 г м’яса;
  • 200 г шампіньйонів;
  • 1 велика цибуля;
  • 2-3 помідори;
  • 150 г твердого сиру;
  • 2-3 столові ложки олії;
  • Сіль і перець на смак;
  • Спеції на смак.

Спосіб приготування:

Приготуйте маринад: у глибокій мисці змішайте олію, сіль, перець і свої улюблені спеції. Викладіть нарізане на шматочки м’ясо у цей маринад і залиште його в мисці протягом 30 хвилин. Підготуйте сковороду і розігрійте її з олією на середньому вогні. Обсмажте порції м’яса до золотистого кольору з усіх сторін. До пательні додайте шампіньйони та цибулю, смажте до того часу, поки вони не стануть м’якими і золотистими.

Розігрійте духовку до 180 градусів. На велике деко або у форму для випікання, які потрібно змастити олією або накрити пергаментним папером, викладіть обсмажене м’ясо. Рівномірно розподіліть смажені гриби та цибулю зверху. Покладіть нарізані помідори зверху на інші продукти. Посипте все тертим твердим сиром. Поставте деко у попередньо розігріту духовку і запікайте приблизно 20-25 хвилин або до того часу, поки сир не розтане і не стане золотистим.

Кулінари поділились простим рецептом неймовірно смачного м’яса з грибами та сиром

Готову страву посипте зеленню. Смачного!

Поділитися