Готую тазик смачних “трюфелів” за 100 гривень: ідеальний рецепт від бабусі Ніни. Пальчики облизують всі

Ділимось з вами рецептом неймовірно смачних цукерок. Приготування не займе більше 15 хвилин і смак порадує, особливо якщо ви любите насіння соняшнику або халву.

Солодке люблять всі і діти і дорослі, особливо такі ласощі, як цукерки трюфелі, які по-праву є найсмачнішими з цукерок. У магазинних цукерках зараз багато пальмової олії та різних добавок, справжні цукерки важко знайти і коштують вони дорого. Перші згадки про трюфельні цукерки можна віднайти в XVIII столітті у Франції. Саме тоді кондитери відкрили таємницю приготування цих чудових солодощів, які назвали на честь трюфеля – цінного гриба.

Сьогодні трюфельні цукерки є популярними в усьому світі. Вони виготовляються у різноманітних варіантах: з різними видами шоколаду, а також з додаванням різних начинок та смакових добавок, таких як горіхи, фрукти або алкоголь. Ці чудові десерти не лише радують смаком, але й стали елементом вишуканого подарунка, а також символом розкоші та елегантності.

Вам знадобиться:

200 г очищеного насіння соняшника. Продаються в будь-якій великій мережі супермаркетів. Квітковий мед, приблизно 3 столові ложки.

Какао-порошок, звичайнісінький.

І наш додаток, для настрою – чарка коньяку.

Какао – це інгредієнт, багатий на антиоксиданти і ще володіє декількома корисними для здоров’я властивостями. Дослідження показали, що дієта, багата на антиоксиданти, може допомогти запобігти зниженню когнітивних функцій, знизити ризик серцевих захворювань і навіть знизити рівень холестерину.

Секрети приготування смачних "трюфелів": перевірено шеф-кухарем
Секрети приготування смачних трюфелів: перевірено шеф-кухарем

Як готувати:

Готувати легко. Перемолоти в блендері насіння, додати мед і какао до смаку. Формуємо кульки і обвалюємо у какао. Виходить дуже красиво та смачно. Перед подачею цукерки краще підморозити. 15-20 хвилин у морозильній камері вистачить. Вартість продуктів на приготування цукерок становить трохи більше ніж 100 гривень. Зовсім недорого. Коли трюфельні цукерки готові, вони стають предметом захоплення для очей. Смачного!

Популярне

Подібні новини