Десерт за 15 хвилин – це можливо: рецепт хрусткого та смачного печива з горішками з простих інгредієнтів

Печиво – ідеальний варіант частування до чаю після великого застілля. Його досить просто приготувати за короткий час та з мінімальних інгредієнтів.

Хрустке печиво з горішками відмінно підходить для чаю. Воно має чудову текстуру та смак, що ідеально доповнюється ароматним напоєм. Це печиво може стати чудовим доповненням до чаювання або вечірньої перекуски. Його хрустка структура та аромат горішків чудово поєднуються з чашкою чаю, створюючи смачну і ситну комбінацію. Такий перекус додасть вашому чаюванню додаткового шарму та задоволення.

  • 1 склянка (200 г) вершкового масла, м’якого;
  • 1/2 склянки (100 г) цукру;
  • 1 яйце;
  • 2 склянки (250 г) пшеничної муки;
  • 1/2 чайної ложки розпушувача тіста;
  • 1/4 чайної ложки солі;
  • 1/2 чашки (60 г) насіння горіхів (можна використовувати горішки, мигдаль або фундук).
Рецепт ароматного печива з горішками за 15 хвилин
Рецепт ароматного печива з горішками за 15 хвилин

Розігрійте духовку до 180°C. Покрийте деко папером для запікання або використовуйте силіконовий килимок. До великої миски додайте м’яке вершкове масло з цукром до отримання пухкого і м’якого крему. Додайте яйце і продовжуйте збивати до отримання однорідної маси. Додайте пшеничне борошно, розпушувач тіста і сіль. Змішайте до отримання тіста. Додайте мигдаль (або інші горішки за вашим вибором) і помішайте, щоб рівномірно розподілити їх у тісті.

Сформуйте з тіста невеликі кульки розміром близько 1-1,5 від столової ложки і розмістіть їх на деко, залишаючи проміжки між кульками. Пекти у духовці протягом 12-15 хвилин, або доки печиво не стане золотистим на верхівці. Вийміть з духовки і дайте охолонути на деко протягом 5 хвилин, а потім перенесіть на дротяну решітку для повного охолодження.

Після повного охолодження можна подавати і насолоджуватися цим смачним хрустким печивом! Цей рецепт дозволить вам швидко насолодитися смачним печивом з горішками всього за 15 хвилин. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини