Рубрики: Рецепти

Як я готую м’ясо замість ковбаси на бутерброди за 12 хвилин. Не потрібна ні фольга, ні рукав для запікання

Навіть нежирна яловичина виходить чудово! І навіть без духовки! Можна подати таке м'ясо на святковий стіл або приготувати бутерброди на обід або на сніданок.

Дуже смачне та соковите м’ясо всього за 12-20 хвилин!

Приготування м’яса в мікрохвильовці може бути швидким і зручним способом, але важливо дотримуватися деяких правил, щоб забезпечити безпеку та якість приготування.  Правильне використання посуду: використовуйте посуд, який призначений для використання в мікрохвильовій печі. Не використовуйте металеві посудини або посуд з металевими деталями.
Розмороження: якщо м’ясо заморожене, розморозьте його перед приготуванням. Використання мікрохвильовки для розмороження м’яса може бути швидким, але важливо слідкувати за часом, щоб уникнути перегрівання або часткового розморожування.

Беремо яловичину (зовсім нежирну). Але, звичайно, набагато смачніше вийде зі свинини, особливо якщо взяти шматочок по жирніше! Робимо глибокий надріз ножем. І вставляємо в нього тонкий шматочок моркви. Потім другий, третій та четвертий. Тепер часник. Знову робимо невеликі надрізи ножем і вставляю в них часник.

Приготую маринад. Соєвий соус, червоний солодкий перець і трохи олії. Можна додати сіль. Але нам достатньо солі від соусу. Перемішуємо і добре обвалюю в цій суміші м’ясо. Можна, звичайно, використовувати будь-які улюблені спеції! Можна готувати одразу. Але, звичайно, м’ясо вийде смачніше, якщо залишити його в маринаді хоча б на 15 хвилин. Керамічну форму змазуємо олією.

Неперевершений рецепт м’яса на бутерброди в домашніх умовах

Ставимо форму з м’ясом у мікрохвильову піч. І готуємо 12-20 хвилин за потужності 600 Вт. У вимкненій мікрохвильовій печі даємо постояти ще 5 хвилин (хоча можна і відразу діставати, особливо якщо це свинина). Завжди чудово виходить! І в гарячому, і в холодному вигляді це однаково смачно! Можна викласти на блюдо та поставити на святковий стіл. А можна просто з’їсти на обід зі шматочком хліба, взяти з собою на роботу або завернути дитині до школи.

Інгредієнти:

• Яловичина (або свинина) – 700 г

• Соєвий соус – 2 ст. л.

• Солодкий червоний перець – 2 ч. л.

• Суміш перців подрібнена – 1 ч. л.

• Рослинна олія – 2 ст. л.

• Морква – 0,5 шт.

• Часник – 1-2 зуб.

Поділитися