Приготує навіть лінивий чоловік: унікальний рецепт сосисок в лаваші. Завжди готую замість бутербродів

Кожна господиня найбільше цінує прості, швидкі та смачні рецепти. А з цим рецептом впорається навіть найледачіший чоловік і залишиться задоволений! Ділимось рецептом!

Приготуйте цю страву замість звичайних бутербродів: просто на перекус, до перегляду фільму або на прогулянку! Також це незамінне блюдо, яке можна дати дітям, вони просто обожнюють сосиски в лаваші або можна взяти на роботу! Дуже рекомендуємо!

Приготування:

Для приготування найсмачніших сосисок у лаваші беремо 4 сосиски і робимо неглибокі надрізи навхрест з двох боків на кожній сосисці. За бажання для цього рецепту можна взяти шпикачки або сардельки, але найкраще сосискам з індички, але це справа особистого смаку. Далі наливаємо в розігріту сковорідку невелику кількість рослинної олії та обсмажую сосиски до золотистої скоринки з двох боків. Потім готуємо сирну начинку, завдяки якій ця страва виходить дуже смачною, беремо:

  • Яйце – 1 шт.;
  • Майонез – 2 ст. ложки;
  • Сіль та чорний перець за смаком;
  • Суміш ретельно збиваємо віночком.

Далі натираємо на дрібній терці 150 г будь-якого слабосоленого м’якого сиру. При виборі сиру слід враховувати, щоб він добре плавився. Тверді сорти сирів типу “Пармезан” не підходять. Після цього до яєчної суміші додаємо сир, а також будь-яку зелень на свій смак і ретельно все перемішуємо. Кладемо зелену цибулю 5 г, петрушку та кріп також по 5 г. Потім беремо лаваш і нарізаємо його на смужки розміром трохи менше сосисок. Далі беру 1 ст. ложку сирної начинки та ретельно її намазуємо на лаваш. Потім кладемо обсмажену сосиску і загортаємо в трубочку.

Неперевершений рецепт сосисок в лаваші: незабутній смак
Неперевершений рецепт сосисок в лаваші: незабутній смак

Накрутивши сосиски в лаваш, розігріваємо сковорідку на середньому вогні, додаємо до неї невеликий шматочок вершкового масла і обсмажуємо сосиски по кілька хвилин із кожної з 4-х сторін. Смажений саме на вершковому маслі лаваш стає дуже смачним! Адже вершкове масло є натуральним підсилювачем смаку. Красиві та дуже смачні сосиски у лаваші виходять! Ароматні сосиски, хрумкий лаваш і сир, який тягнеться – обов’язково спробуйте приготувати цю страву хоч раз, вам сподобається!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини