Рубрики: Рецепти

У цієї страви креатив просто “зашкалює”: побачила рецепт у журналі з 90-х і тепер дивую всіх подруг до одної

Приготувати таку апетитну страву може навіть господиня без досвіду. Все, що для цього потрібно – трішки фантазії та велике бажання здивувати рідних.

Усі ми звикли куштувати огірки свіжими – у салатах, закусках та просто овочевих нарізках. Втім, запевняють кулінари та кулінарні блогери, варто хоча б раз у житті спробувати апетитну закуску зі смажених огірків і корейської моркви. Таке, здавалося б, незвичайне та навіть дивне поєднання може швидко стати вашим улюбленим – варто спробувати лише шматочок такого частування. Обов’язково запам’ятайте рецепт.

Кулінари поділились незвичайним рецептом смачної закуски зі смаженими огірками та корейською морквою

Інгредієнти:

  • Огірки – 6-7 штук;
  • Корейська морква – 200 грамів;
  • Рослинна олія – для смаження;
  • Сіль, перець – на смак;
  • Кунжут – на смак.

Спосіб приготування:

Крім ніжного смаку та ситності, ще одна перевага цього рецепта в його простоті – для приготування вам не потрібно витрачати багато сил чи часу. Отже, для початку потрібно очистити огірки від шкірки, адже вона у процесі смаження може стати твердішою та зіпсувати смак. Після цього потрібно нарізати огірки, але не занадто тонко і не надмірно маленькими шматочками. Розігрійте рослинну олію на сковороді та смажте огірки на ній до появи хрусткої скоринки. У процесі смаження додайте улюблені спеції та сіль.

Наступним кроком потрібно пересипати огірки в окремий посуд, в якому ви будете збирати салат. Після цього до огірків додайте корейську моркву та змастіть усе рослинною олією – найкраще використовувати для такої закуски оливкову. Після цього посипте все підсмаженим на сухій сковорідці кунжутом і подавайте до столу. Така оригінальна закуска вдало доповнить вашу вечерю.

Кулінари поділились незвичайним рецептом смачної закуски зі смаженими огірками та корейською морквою

Смачного!

Поділитися