Як просто і смачно чоловік готує ошийок в духовці, щоб догодити навіть мені: м’ясо завжди соковите та ніжне

Готується максимально просто і без будь-яких проблем, при цьому страва виходить не банальна, з родзинкою і дуже смачна! При нагоді рекомендуємо випробувати, не пошкодуєте!

З ошийка можна приготувати багато смачних страв. Ось декілька популярних:

Печений ошийок з овочами: ошийок можна запікати в духовці разом з нарізаними овочами, такими як картопля, морква, цибуля та інші за вашим смаком. Додайте спеції та зелень для смаку, а потім запікайте до готовності.
Гуляш з ошийка: використовуйте ошийок для приготування традиційного гуляшу. Обсмажте кусочки ошийка з цибулею та спеціями, додайте томатний соус та бульйон, і тушіть до м’якості. Подається з картоплею або макаронами.

Сьогодні розповідаємо, як приготувати свинячу шию в духовці, щоб догодити всім! М’ясо соковите, ніжне та неймовірно смачне! Відмінний рецепт для святкового столу або коли немає змоги виїхати на природу.

Спосіб приготування:

1. На м’ясі робимо надрізи до кінця. Купуємо ошийок, але підійде будь-яка частина свинини.

2. Присипаємо сіллю, сушеним часником, свіжомеленим коріандром, копченою паприкою, і чорним меленим перцем. Добре втираємо спеції з двох сторін і даємо постояти м’ясу 15-20 хвилин.

3. Загортаємо спочатку в пергамент, потім у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на півтори години.

4. Через півтори години дістаємо, розкриваємо і знову відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів і запікаємо до золотистої скоринки (10-15 хвилин).

5. Дістаємо м’ясо, посипаємо розмарином, свіжою петрушкою та дрібно рубаним часником.

6. Поливаємо зверху гарячою розтопленою вершковою олією, даємо постояти 10 хвилин і подаємо на стіл.

Секрети приготування свинячої шиї: перевірено шеф-кухарем
Секрети приготування свинячої шиї: перевірено шеф-кухарем

Масло необхідно розжарити до краю, так воно максимально розкриє всі аромати і додасть свій вершковий присмак. Апетитне, неймовірно ароматне та дуже смачне м’ясо! Ідеальна страва для святкового столу або посиденьок із гостями! Жиру виходить навіть менше, ніж просто посмажити м’ясо на сковороді. Спробуйте з нагоди зробити саме так, не пошкодуєте! Така страва на особливий випадок, тому ніякої шкоди здоров’ю від 2-3 шматочків не буде, головне – це міру дотримуватись, як, втім, і в усьому іншому! Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини