Приготувала шалений тортик за рецептом мого колеги: вийшло – просто “пальчики оближеш!” Десерт за 15 хв

Сьогодні ми хочемо поділитися з Вами геніально простим і бюджетним рецептом шалено смачного десерту! Фраза "найкращі кухарі – чоловіки", як показує практика, – це абсолютна правда!

Зазвичай, торти без випічки складаються з крему або мусу, які виробляються з різних інгредієнтів, таких як сир, вершки, желатин, шоколад змішаний зі сметаною чи кондитерським кремом, та розподіляються між шарами бісквітів або печива. Саме ця комбінація створює насичений смак і кремисту консистенцію.

Для цього рецепту нам не знадобиться духовка. Приготування займе лише 15 хвилин. Спробувавши один раз цю смакоту, вам захочеться повторити знову. Печиво поєднуються з кисло-солодким сметанним кремом, роблячи торт неймовірно смачним і ароматним. З мінімумом витрачених сил та часу. Такий рецепт, як знахідка, коли немає часу на складне і довге приготування. Виходить дуже повітряний і ніжний. Такий рецепт просто необхідно мати кожній господині у своїй кулінарній книжці.

Торт приготувати – це не гречку в пакетиках зварити чи яєчню посмажити! Тут треба і рецепт знайти, і за продуктами сходити, і все прикрасити красиво, щоб “око раділо”.

Готуємо бюджетний торт. Значить, інгредієнти в ньому – повинні бути дешевими. Тому вирушайте у магазин і купуйте: найдешевше печиво, згущене молоко і сметану. А прикрасити краще бананами.

Загалом для приготування торта з інгредієнтів необхідно:

  • печиво галетне;
  • згущене молоко;
  • сметана.

Приготування – 15 хвилин.

Крок 1. Готуємо крем. Для цього беремо будь-яку глибоку ємність і заливаємо згущене молоко зі сметаною. Можна використовувати блендер.

Крок 2. Готуємо сам торт. Беремо плоску ємність та викладаємо печиво. Потім на печиво викладаємо крем, за бажання додаємо фрукти. Ці дії слід повторити 3-4 рази. Залежно від того, скільки “коржів” у результаті вийшло. Все, торт готовий! Час ставити чайник!

Унікальний рецепт торта без випічки: неперевершений смак
Унікальний рецепт торта без випічки: неперевершений смак

Важливо:

Після приготування поставити торт у холодильник години на 2-3, щоб він просочився. Перед подачею можна натерти шоколад і зверху його посипати. Влітку можна замінити банани на ягоду. З малиною або чорною смородиною вийде теж дуже смачно! Смачного! Бажаємо всім весняного сонячного настрою!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини