Найкращий гарнір з картоплі, який я колись готувала: рецепт хрустких та ароматних діпів у духовці за 10 хв

Картопляні діпи – дуже популярна страва в ресторанах швидкого харчування, але мало хто знає, що їх можна дуже просто приготувати в домашніх умовах.

У ресторанах McDonald’s картопляні діпи — це популярна закуска, яка складається з шматочків картоплі, які смажаться до золотистого кольору і подаються з соусом. Ця страва має гладку консистенцію і може бути подана різними ароматичними спеціями. В різних країнах меню McDonald’s можуть бути різні версії цієї закуски з різними смаками та соусами.

Такі діпи можуть містити додаткові інгредієнти, такі як сир, вершкове масло, часник, спеції або трави, що надають їм більш насичений смак і аромат. Картопляні діпи часто подаються як гарнір до мʼяса чи будь-якої іншої основної страви. Приготувати їх дуже просто і сьогодні ви дізнаєтеся, як це зробити:

Кулінари розповіли, як приготувати картопляні діпи
Кулінари розповіли, як приготувати картопляні діпи
  • 4 середні картоплини;
  • 2 столові ложки майонезу;
  • 1 столова ложка кетчупу;
  • 1/2 столової ложки оцту (яблучного або винного);
  • 1/2 чайної ложки цукру;
  • 1/4 чайної ложки солі;
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю.

Наріжте картоплю на човники, а потім варіть в киплячій воді до м’якості, близько 15-20 хвилин. Після того як картопля готова, злийте воду і дайте їй трошки остинути. Покладіть картоплю в миску і додайте майонез, кетчуп, оцет, цукор, сіль і перець. За допомогою рук або вилки, добре перемішайте картоплю і інші інгредієнти до отримання рівномірного покриву картоплі всіма складниками. Додайте більше майонезу або кетчупу, за необхідності, щоб досягти бажаної консистенції.

Спробуйте і, за потреби, виправте смак сіллю і перцем. Подаємо картопляні діпи гарячими або прохолодними, або як додаток до інших страв. Цей рецепт дозволить вам приготувати картопляні діпи, схожі на ті, що подаються в Макдональдсі, але не виходячи з дому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини