Готую простий і дуже смачний бісквітний пиріг з фруктами: це щось чарівне, навіть не очікувала такої смакоти

Пироги з фруктами є одними з найпопулярніших видів випічки у багатьох культурах по всьому світу. Фрукти доступні протягом усього року, а сезонні фрукти особливо смачні та корисні.

Пироги дозволяють використовувати свіжі інгредієнти, що робить їх особливо популярними влітку. Великий вибір фруктів дозволяє створювати різноманітні варіації пирогів, кожен з яких має свій унікальний смак. Популярні пироги з яблуками, вишнями, ягодами (малина, чорниця, полуниця), грушами, персиками, абрикосами та сливами.

Пироги з фруктами поєднують у собі солодкий смак фруктів та хрустку, ніжну текстуру тіста. Це поєднання створює приємний контраст.

У всіх виходить! Навіть ті, хто ніколи не готував пироги, з цим легко впораються. І результат чудовий! Фрукти або ягоди можна додавати будь-які. Смак завжди приголомшливий! Усі, хто готував такий пиріг, дуже задоволені результатом!

Приготування:

У чашу міксера відправляємо яйця та цукор. І починаємо збивати. Збивати потрібно щонайменше 10 хвилин на максимальній швидкості міксера. Маса має збільшитися в 3-4 рази! Додаємо лимонну кислоту та ванілін. Ще трохи збиваємо. І переливаємо в миску. Додаємо борошно і акуратно додаємо в тісто, щоб не залишилося грудочок.

Фрукти нарізаємо на маленькі шматочки. Беремо ківі та персик. Але можна взяти абсолютно будь-які фрукти та ягоди! Можна навіть використовувати заморожені. Але тільки їх обов’язково перед додаванням потрібно обваляти у крохмалі!

Шеф-кухар розповів, як смачно приготувати бісквітний пиріг із фруктами
Шеф-кухар розповів, як смачно приготувати бісквітний пиріг із фруктами

Форми змащуємо маслом і виливаємо в них тісто. Можна взяти одну велику форму. Тепер фрукти. Ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів та випікаємо 30 хвилин. Можна заварювати чай. Це дуже смачно! Такий бісквіт можна і для тортів використовувати. Він завжди виходить ніжний та смачний!

Інгредієнти:

  • яйце – 5 шт.;
  • борошно – 1 ст.;
  • цукор – 1 ст.;
  • лимонна кислота – 0,5 ч. л.;
  • ванілін – 1 пак.;
  • фрукти (будь-які).

Смачного!

Популярне

Подібні новини