Ці бризолі з кабачками будуть їсти навіть діти: вам потрібен тільки 1 кабачок та 6 вафель, і смакота готова

Бризолі з кабачком – це смачна та поживна страва, яка чудово підійде для будь-якого прийому їжі. Спробуйте приготувати її за цим рецептом, і вона обов'язково сподобається навіть дітям!

Інгредієнти:

  • Фарш – 200 г
  • Кабачок – 1 шт.
  • Сир моцарелла – 100 г
  • Яйця – 3 шт.
  • Вафлі – 5-6 шт.
  • Сіль, спеції та гранульований часник – за смаком

Приготування:

Спершу підготуйте усі необхідні інгредієнти. Покладіть фарш у велику миску, де буде зручно його перемішувати з іншими компонентами. Далі ретельно помийте кабачок під проточною водою. Після цього натріть його на дрібній терці, а сир – на великій.

Потім додайте до миски з фаршем натертий кабачок та сир. Розбийте одне яйце і також додайте його до суміші. Важливо, щоб усі інгредієнти були добре змішані, тому не поспішайте та ретельно перемішуйте масу зручним для вас способом. Далі додайте сіль, спеції та гранульований часник за смаком, щоб підкреслити смак страви та знову все добре перемішайте до однорідної маси.

Після цього підготуйте вафлі. Викладіть суміш фаршу з кабачками рівномірним шаром на одну вафлю та розгладьте масу ложкою, щоб вона покривала всю поверхню. Далі накрийте зверху іншою вафлею, злегка натискаючи, щоб вони обидві добре з’єдналися між собою. Потім за допомогою ножа розріжте вафлі на рівні трикутнички.

Розповідаємо, як швидко приготувати дуже смачні бризолі з кабачками
Розповідаємо, як швидко приготувати дуже смачні бризолі з кабачками

Після цього в окремій мисці розбийте два яйця. Додайте до них суміш улюблених спецій та все ретельно перемішайте до однорідної маси за допомогою виделки. Далі налийте на сковорідку трохи олії та розігрійте її на середньому вогні.

Потім занурте кожен трикутник у яєчну суміш, щоб він повністю покрився нею та обережно викладіть їх на розігріту сковорідку. Після цього обсмажуйте з обох сторін до золотистого кольору приблизно по 3-4 хвилини, доки вафлі не стануть хрусткими, а сир не розплавиться.

Готові бризолі викладайте на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію. Подавати страву можна гарячою як самостійну закуску або з улюбленим соусом. Це чудовий варіант для сніданку, перекусу або легкої вечері. Смачного!

Популярне

Подібні новини