Спробувала якось у подруги в гостях і взяла рецепт собі: смачний тортик без випічки для лінивих. Без мороки

Торт без випічки з бананами та ніжним кремом стане просто ідеальним десертом для будь-якої події. А головне – він готується ну дуже просто та швидко!

Інгредієнти:

  • Печиво – 2 пачки приблизно по 400-450 г
  • Банани – 2 шт.
  • Молоко – 600 мл
  • Жовтки – 4 шт.
  • Цукор – 200 г
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Пшеничне борошно – 60 г
  • Вершкове масло – 50 г

Приготування:

Спершу варто розпочати з приготування крему. Для цього вилийте у каструлю молоко і додайте 4 яєчні жовтки, один маленький пакетик ванільного цукру, звичайний цукор, просійте борошно, а потім усе ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.

Після цього поставте каструлю на плиту та варіть на середньому вогні, постійно помішуючи до однорідності та загустіння. Зазвичай на це йде приблизно 15 хвилин. Після того, як крем загусне, додайте 50 грамів м’якого вершкового масла і все ретельно перемішайте. Далі зніміть каструлю з вогню, накрийте харчовою плівкою та дайте охолонути до кімнатної температури.

Кулінари поділилися рецептом торта без випічки
Кулінари поділилися рецептом торта без випічки

Як тільки крем охолоне, можна буде почати збирати торт. Для цього дно форми змажте трішки кремом та викладіть шар печива. Після цього знову промажте кремом та продовжуйте чергувати шари печива і крему, доки не закінчаться обидва інгредієнти. Крім того, у середині торта можна зробити “прослойку” з бананів. Для цього їх слід нарізати кружечками і викласти на крем, а зверху також тоненько промазати кремом, щоб зафіксувати їх. Потім продовжуйте далі викладати по черзі шари печива та крему.

Коли всі шари будуть викладені, залиште трішки крему та ретельно промажте ним верхівку і боки торта, щоб він був рівномірно покритий. Далі подрібніть рештки печива в крихту і присипте ними зверху та бокові частинки.

Після цього поставте тортик у холодильник на кілька годин, бажано на ніч. Це дозволить крему добре просочити печиво, зробивши його м’яким та ніжним. Такий торт підійде для будь-якої нагоди, а поєднання ніжного крему з хрустким печивом та бананами неодмінно сподобається усім вашим гостям. Смачного!

Популярне

Подібні новини