Я можу їсти цей суп 7 днів на тиждень. Смачний рецепт, коли не хочеться готувати: 20 хвилин і гаряче подано

Легкий суп із помідорами ідеально підходить для спекотних літніх днів. Він готується за лічені хвилини без особливих зусиль. До того ж його можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді!

Інгредієнти:

  • Курячий бульйон – 1,3 л
  • Картопля – 250 г
  • Помідори – 100 г
  • Цибуля – 0,25 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Кріп – за смаком
  • Лавровий лист – за смаком
  • Сіль та чорний мелений перець – за смаком

Приготування:

Спершу слід підготувати всі необхідні продукти. Зокрема, можна використовувати курячий або овочевий бульйон чи звичайну воду – вийде все одно смачно. До основних компонентів за бажанням можна додати болгарський перчик або моркву.

Далі варто очистити картоплю від шкірки, вимити та нарізати невеликими кубиками чи брусочками. Курячий бульйон слід довести до кипіння і додати до нього картоплю, а потім зняти піну, яка утворилася, і зменшити вогонь до помірного. Після цього потрібно посолити все до смаку і варити до готовності картоплі. Зазвичай на це йде приблизно від 10 до 20 хвилин. Також необхідно додати лавровий лист.

Потім помідори слід вимити, зрізати місця кріплення плодоніжки та нарізати їх невеликими кружальцями або дольками, як вам більше подобається. Для яскравості готового супу рекомендується використовувати томати різних кольорів. За бажанням з томатів можна зняти шкірку.

Після роботи завжди готую цей простий та швидкий супчик
Після роботи завжди готую цей простий та швидкий супчик

Далі потрібно очистити від шкірки часник, цибулю та промити зелень. Після цього варто дрібно нарізати цибулю та часник, а зелень подрібнити довільно.

На наступному етапі необхідно спочатку відправити помідори в каструлю, а потім додати туди ж цибулю, часник і зелень та довести до кипіння. Після цього слід залишити покипіти ще пару хвилин і тоді зняти каструлю з вогню.

Після завершення приготування варто дати супу настоятися приблизно 5-10 хвилин і вже потім подавати. При подачі можна запропонувати кожному додати в тарілку мелений чорний або запашний перець. Суп чудово смакує як у гарячому, так і в холодному вигляді. Смачного!

Популярне

Подібні новини