Рулетики з млинців та сиру “змітають” зі столу зі швидкістю світла: вишукана, але проста закуска за 5 хвилин

Рулетики з млинців з сиром та червоною рибою мають багато вагомих переваг, які роблять їх особливо привабливими на будь-якому столі і легкими у приготуванні.

Рулетики на закуску є універсальними та легкими для подачі. Вони зручні у вживанні, їх можна швидко нарізати та подати порційно, що особливо важливо для фуршетів або вечірок. До того ж, вони легко адаптуються: ви можете змінювати начинку за смаком, додаючи різні інгредієнти, щоб створити нові смакові варіації.

  • 10 тонких млинців;
  • 200 г вершкового сиру (типу “Філадельфія”);
  • 150-200 г слабосоленої червоної риби (лосось, форель);
  • свіжий кріп для прикраси;
  • сік половини лимона;
  • сіль і перець за смаком.
Рецепт смачних рулетиків з сиром та рибою
Рецепт смачних рулетиків з сиром та рибою

Спершу підготуйте млинці. Якщо у вас є улюблений рецепт, приготуйте їх заздалегідь і дайте охолонути. Для рулетиків млинці повинні бути тонкими і еластичними, щоб їх було легко згортати. Вершковий сир збийте до кремової консистенції, додавши сік лимона, трохи солі та перцю. Ця суміш стане ніжною основою для рулетиків, надаючи їм особливої свіжості та аромату.

Наріжте червону рибу тонкими скибочками. Якщо хочете, щоб рулетики виглядали особливо ефектно, обирайте рівні шматочки, що добре розподіляються по всій поверхні млинця. На кожен млинець нанесіть рівномірний шар вершкового сиру, залишаючи трохи місця на краях, щоб рулетики легше згорталися. Потім викладіть кілька скибочок червоної риби, рівномірно розподіляючи їх по всьому млинцю. Для аромату та яскравості додайте зверху трохи свіжого рубаного кропу.

Акуратно скрутіть млинець у щільний рулет. Щоб рулетики не розгорталися, можна закріпити їх за допомогою харчової плівки та помістити в холодильник на 15-20 хвилин. Це дозволить рулетикам набрати форму та охолонути. Перед подачею рулетики наріжте на шматочки завдовжки 3-4 см. Викладіть на тарілку, прикрасьте гілочками кропу або часточками лимона. Ці рулетики стануть чудовою закускою для святкового столу або швидким перекусом у будь-який час.

Популярне

Подібні новини