Степан Гіга поскаржився на участь у проєкті “Міняю жінку” і заявив, що його навмисне опустили: усі подробиці

Відомий український співак Степан Гіга розповів, як насправді монтують проєкт "Міняю жінку" та чому він залишися незадоволеним кінцевим результатом випуску.

Останнім часом, другу хвилю популярності спіймав український співак Степан Гіга. Квитки на його концерти завжди всі розпродані. Ба більше, зараз на концертах в Степана набагато більше молоді, це дуже тішить легендарного співака. Степан Гіга приїхав до Івана Франківська під час туру та у форматі інтерв’ю розповів про шоу “Міняю жінку” та інші деталі з його життя.

Степан Гіга під час інтерв'ю
Степан Гіга під час інтерв’ю

Чому ви пішли на “Міняю жінку”?

Та я пішов та мене обманули. Мене обманули і тому я після цього абсолютно будь-які пропозиції від “1+1” відхиляю. Мене дуже паскудно обманули. Мене підставили. Сам монтаж був зроблений так, щоб мене просто напросто опустити. Це було замовлення.

Замовлення?

Так.

І ви не скажете

Ні. І скільки я просив різні проєкти, я піду, але приберіть цей блеф, ми ж знаємо для чого це було зроблено. Вони проплачували рекламу, щоб це всі бачили. Це була чиста підстава. Все побудували так, що я байдужий до своїх дітей. А насправді як? Діти зі мною на сцені, онуки на сцені. Всі поряд. Там навіть жінка у проєкті була не моя. Отак от все вийшло. Це дуже вдарило по моїй репутації. Це випробування, яке треба було пройти.

Окрім цього, Степан Гіга розповів, яку музику він слухає

Буду відвертим, я нових українських співаків не слухаю, я слухаю англійські пісні. Я виховувався на піснях Фреді Меркурі, “Pink Floyd”, “Deep Purple”. Я хочу сказати, що така музика ніколи не пропаде. Рок буде завжди живий. Для мене те, на чому я виховувався – фантастична музика. Виконавці, яким вже багато років, співають без проблем, не думаючи ні про що.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини