“Доведена до ідеалу”: Ксенія Мішина похизувалася фігурою і розповіла, як змогла відмовитись від солодкого

Українські зірки пильно стежать за своєю фігурою. Ксенія Мішина – не виняток. Зірка розповіла, як їй вдається тримати в тонусі своє тіло та чим вона харчується.

Українська акторка Ксенія Мішина днями опублікувала свіжі фотографії зі свого відпочинку в Таїланді. Зірка чудово виглядає і не втрачає можливості похизуватися своєю стрункою фігурою. Також акторка розповіла, як їй вдається слідкувати за своїм тілом та чи дотримується вона якоїсь відповідної дієти.

Дівчина майже не їсть солодкого. Відмовлятися від солодощів повністю Ксенія не планує, тому вирішила “відфільтрувати” споживання продуктів, які містять багато цукру. Зірка каже, що якщо їй хочеться солоденького, то вона їсть це в першій половині дня, щоб отримати заряд енергії, яку вона використовує впродовж наступного часу.

“У моєму раціоні фрукти, сухофрукти, сублімовані фрукти та хелсі снеки. Прийом солодкого відбувається в першій половині дня”, – розповідає Ксенія.

Ксенія Мішина похизувалася своєю фігурою
Ксенія Мішина похизувалася своєю фігурою

Зірка додає, що в неї немає моментів, коли вона дозволяє зробити собі день без дотримання свого раціону. Таких чітмілів не передбачено, оскільки Ксенія зовсім не бачить в цьому потреби. Рік тому акторка повністю переглянула своє харчування і підхід до життя в цілому, тому не планує відходити від заданого курсу.

“Моя харчова поведінка доведена до ідеалу. Головне, що я зрозуміла – самовихованням доречно займатися все своє життя”, – додає акторка.

Ксенія Мішина похизувалася своєю фігурою
Ксенія Мішина похизувалася своєю фігурою

Фігура Ксенії справді є хорошим прикладом того, як самодисципліна впливає на стан шкіри та тіла. Додатково зірка займається спортом, що також важливо для підтримки своєї фігури. Головне – підходити до всього з розумом і завжди консультуватися зі спеціалістами стосовно свого харчування або тренувань.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини