Рубрики: Шоу-бізнес

Не вміють співати, але заробляють великі гроші: як звучить голос Каменських, Брежнєвої та інших без обробки

Усі вміють співати в студіях звукозапису, втім на сцені багато артистів розчаровують своїх шанувальників. Як насправді звучить голос відомих українських знаменитостей?

Відомі українські артисти постійно радують своїх шанувальників новими композиціями, концертами та проєктами. Втім, прослуховування заздалегідь записаних у студії звукозапису пісень суттєво відрізняється від того, що ви можете почути на сцені. Пропонуємо прослухати справжні голоси відомих українських музикантів, які були взяті з їхніх мікрофонів.

Віра Брежнєва

До початку повномасштабного вторгнення співачка Віра Брежнєва будувала кар’єру в росії. Саме через це артистку зараз активно критикують. Втім, співачка збирає негативні коментарі не лише через роботу на російську авдиторію – її вокальні дані також викликають сумніви. Наприклад, у коментарях під цим дописом публіка заявила про те, що Брежнєва погано співає.

Настя Каменських

На відміну від своєї скандально відомої колеги Настя Каменських довела, що має чудовий голос та неймовірні вокальні дані. Український блогер Ваня Рассел демонструє справжні голоси українських зірок – без обробки. Каменських ідеально заспівала пісню “Я – Україна”.

Артем Пивоваров

Останнім часом український співак здобув просто шалену популярність. Артист активно виступає з концертами, на яких збираються тисячі його шанувальників. І це не дивно, адже голос, виконання та харизма Пивоварова дійсно заслуговує поваги та визнання. Так, наприклад, багато прихильників зазначили, що голос на концертах їхнього кумира майже не відрізняється від записів, які вони слухають.

Вікторія Сміюха

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Ваня Рассел опублікував відео, на якому продемонстрував, як звучить голос ексучасниць гурту “НеАнгели”. Вокальні дані Слави Камінської вразили кожного, проте Вікторія Сміюха не отримала втішних коментарів. Підписники зазначили, що співачці варто “підтягнути” вокал.

Злата Огнєвіч

Для демонстрації неймовірного голосу співачки Злати Огнєвіч Ваня Рассел взяв відеозапис з Євробачення, на якому артистка виконала композицію “Gravity”. Підписники зазначили, що відома українка має настільки потужний вокал, що під час прослуховування її “чистого” голосу шкірою йдуть мурахи.

Поділитися