“Я виросла на полігоні”: співачка Камалія планує вступити до лав української армії. Як відреагував її чоловік?

Відома українська співачка Камалія відверто поділилася своїм бажанням вступити до лав Збройних Сил України. Сама виконавиця народилася у родині військового та вважає, що іншого вибору немає.

Як і більшість артистів української сцени, співачка Камалія активно займається доброчинністю, метою чого є збір необхідних для бійців ЗСУ та постраждалих грошей. Друзі-військовослужбовці знаменитості підказали їй, що вона може так робити й коли вступить до лав Збройних Сил України.

Українська співачка Камалія народилася та виросла в сім’ї військового. Її сестра зараз служить у лавах української армії, тому й сама виконавиця починає усе серйозніше над цим задумуватися.

В одній телепрограмі про зірок Камалія поділилася тим, що вона хотіла вступити до лав Збройних Сил України одразу після 24 лютого. Проте, тоді її стримали та відмовили від цього рішення мама та доньки.

“У моєму оточенні дуже багато військових. І моя сестра служить у ЗСУ. А я узагалі донька військового: дитинство провела на полігоні, якщо можна так сказати. Зараз мені всі друзі та знайомі військові розповідають, що ті речі, які я від щирого серця роблю для нашої країни, я б виконувала і в армії. Єдина відмінність полягає у тому, що там я б робила це офіційно. Тому я задумалась над цим рішенням нині”, – зазначає Камалія.

Що про це рішення думають найрідніші Камалії?

Коханий чоловік співачки, пакистанський підприємець Мохаммад Захур висловився, що він цілком не проти, аби його дружина пішла в ЗСУ. Як зазначає бізнесмен, там вона точно буде корисною і потрібною, і вона не зобов’язана йти воювати на лінії фронту, а цілком може зосередитися на допомозі в тилу чи отримати одну з тисячі інших важливих посад, де не треба брати гвинтівку та йти на ворога.

У той час своїй мамі Інні Шмаренковій Камалія поки не розповідає про це, оскільки та, як зазначає співачка, точно буде проти, адже перед цим вона критикувала її ідею вступити до лав Тероборони.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини