Рубрики: Шоу-бізнес

“Майже перед пологами”: Дружина Григорія Решетніка показала округлий живіт та розповіла про поповнення у сім’ї

Григорій Решетнік може похизуватися чималою родиною, яку побудував з коханою дружиною. Та невже пару чекає нове поповнення? Подивіться, який пишний животик показала обраниця ведучого.

Родину незмінного ведучого проєкту “Холостяк” Григорія Решетніка вважають майже зразковою: трійко діточок та красуня-дружина, яка піклується про всіх просто зачаровують фанатів ведучого. У сім’ї всі діти — хлопчики, а тому їхні батьки дуже сильно мріють народити донечку. Як раз на тлі цих чуток у мережі спливла світлина обраниці шоумена, яка позує в елегантній вечірній сукні з пишним округлим животиком.

Дружина Григорія Решетніка показала округлий живіт

Христина Решетнік не приховує вагітність

Дружина Григорія просто замилувала підписників своїми світлинами. Для образу мами, яка при надії, вона підібрала ніжні та стильні відтінки суконь. Всі силуети підкреслюють її цікавий стан, який дав жінці неймовірно розквітнути та погарнішати.

Втім, сама популярна жінка просить не поспішати її вітати з майбутнім поповненням у родині. І ось чому:

“Не поспішайте вітати. Під серцем Сашунька. Рівно 2 роки тому, якраз в цей час, робила фотосесію майже перед самісінькими пологами”, — розповіла Христина.

Та схоже її чоловік як раз таки не бажає зупинятися лише на трьох дітках. У коментарях Григорій пропонує милій повторити всі кадри вагітної фотосесії. Що ж, можливо і дійсно це зіркове подружжя скоро порадує нас заповітною новиною.

Нагадаємо, що ведучий одружився з коханою у 2010 році. Дві половинки зустрілися завдяки роботі і вже за три роки після весілля доля їм подарувала старшого синочка, якого назвали Іваном. У 2017-му народжується друга дитина, а у 2020-му Решетніки приводять у світ найменшого свого карапуза, якого назвали Олександром.

Поділитися