Рубрики: Шоу-бізнес

35-річна Неля Шовковпляс радісно повідомила про поповнення у родині і засвітила немовля: хто народився?

Неймовірно позитивна та яскрава ведуча Неля Шовкопляс поділилася з прихильниками чудовою новиною: вона розповіла про поповнення у родині і навіть показала найголовніше фото новонародженого.

Неля Шовкопляс полюбляє ділитися з прихильниками подробицями свого особистого життя. Зірка робить багато публікацій на своїй сторінці в Інстаграмі. Там можна знайти її світлини з роботи, відпочинку, першого дзвіночка її чемних синочків.

Нещодавно у сторіз, у тому ж самому Інстаграмі, ведуча повідала про народження дитини. На крихітній бірочці, яку показують у кадрі видно, що дівчинка народилася ще 3 січня.

“Ну ось в нас і поповнення в “Парковій” родині. Вітаю, Юля, Женя і А-ля”, — написала Неля, вітаючи близьких з появою немовлятка.

Неля Шовковпляс радісно повідомила про поповнення у родині

Що відомо про дітей Нелі Шовкопляс?

На телебачення Неля потрапила вже зовсім статною пані. Вона встигла отримати диплом про вищу освіту та реалізувати себе, як дружину і маму. Відомо, що знаменитість — заміжня. При чому вже чимало років.

У шлюбі ведуча народила двійко діток. Доля подарувала їй шанс виховувати двійнят. Хлопчиків назвали: Тимофій та Матвій. Сини Шовкопляс ростуть вельми скромними дітьми. Мама не балує їх соціальними мережами, лише дуже зрідка показує прихильникам. Цікаво, що чоловік знаменитості також надає перевагу непублічному способу життя. Його світлини майже не з’являються навіть на сторінках соціальних мереж популярної коханої.

Неля Шовковпляс радісно повідомила про поповнення у родині

Відомо, що малюки їздили з мамою в евакуацію, коли Київщину активно обороняли від російських загарбників.

Нагадаємо, що Нелі Шовкопляс часто приписують роман з Єгором Годєєвим. Дійсно колеги багато часу проводять разом на знімальному майданчику, проте, як зазначають самі зірки, їх пов’язує лише міцна дружба.

Поділитися