Рубрики: Шоу-бізнес

Ксенія Мішина вперше показала брата, про якого мовчала роками: неймовірний красень, який перевершив Холостячку

Популярна акторка Ксенія Мішина зрідка говорить про свою родину. Втім, нещодавно вона наважилася показати свого брата. Чи схожі рідні та що відомо про загадкового чоловіка?

Ксенія Мішина завжди уникала публічних розмов на тему своєї родини. Під час проєкту “Холостячка” до неї приїздив її тато. Згодом акторка поділилася світлинами і своєї мами, показавши, яка моложава та підтягнута теща в Олександра Еллерта може бути.

Останнім часом знаменитість показує лише світлини зі своїм сином та мало хто з прихильників зірки знав, що у неї, виявляється є ще й брат. Його теледіва засвітила у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі.

Ксенія Мішина вперше показала брата

Як виглядає брат Ксенії Мішиної

Світленький хлопець у скромному худі ледь посміхається своїй знаменитій сестрі. Аби простіше було кермувати автівкою, він вдягнув темні окуляри Ксенії з великим логотипом “Prada”.

“Коли брат віджав окуляри”, — з гумором пише Мішина.

Ксенія Мішина вперше показала брата

Раніше зірка вже розповідала про нього, коли минулого року показувала у сторіз, як готує сніданок для особливого чоловіка. Хлопець — молодший за Холостячку. Його звати Михайлом. А ось чим зараз займається він — Ксенія вирішила нікому не виказувати.

Чи є у Ксенії Мішиної друга половинка?

Відомо, що зірка багато часу була у стосунках з Олександром Еллертом, з доля їх звела на проєкті “Холостячка”. Пара багато часу проводила разом, їздила на відпочинок, познайомила між собою навіть своїх дітей від перших шлюбів, але все одно молоді розбіглися.

Мішина не раз натякала, що кавалер у неї все ж таки є, але поки знайомити його з фанатами не планує найближчим часом.

Нагадаємо, Ксенія Мішина до участі у “Холостячці” знімалася в українських серіалах, зокрема зіграла роль у “Кріпосній”.

Поділитися