Як живе зараз чоловік Руслани Писанки та кому відійшов розкішний маєток ведучої: вся правда про родину зірки

Популярна ведуча та улюблениця мільйонів, Руслана Писанка, назавжди полишила цей світ у 2022-му році. Як живе зараз її родина та що лишила по собі знаменитість?

19 липня 2022 року. Всю мережу, всі телеканали України сколихнула новина. І ні, вона не була пов’язана з фронтом чи захисниками. Тоді мільйони українців дізналися, що Руслана Писанка, улюблена артистка, драматично пішла з життя.

Ні вона сама, ні рідні, ні тим паче колеги — ніхто тоді навіть словом не обмовився, чому раптово не стало зірки. Лише згодом чоловік знаменитості, Ігор Ісаков, викаже правду: його обраниця тривалий час боролася з онкологією, але підступна хвороба виявилася сильнішою.

Як живе зараз чоловік Руслани Писанки

Де зараз коханий Руслани Писанки та що лишила по собі селебріті?

Відомо, що у подружжя був чималий маєток, де вони удвох мешкали до війни. Спільних дітей у Руслани з Ігорем не було. Проте, відомо, що ведуча 1+1 радо прийняла сина обранця від першого шлюбу. Вона стала хлопцеві і порадницею, і подругою, і наставницею. Навчила навіть готувати.

Як живе зараз чоловік Руслани Писанки

Втім, чи став юнак господарем будинку знаменитості — не відомо. Можна лише здогадуватися, що всім тепер керує коханий покійної, адже найближчі родичі Писанки також пішли свого часу у небуття: у 2010-му році помер її батько, у 2012-му — брат, а мама полишила цей світ, випередивши дочку на кілька місяців.

Сам Ігор Ісаков нині не веде свою сторінку в Інстаграм, а у Фейсбуці і взагалі приховав всю інформацію. Чоловік опинився у центрі медійної уваги, коли не стало його милої, а нині веде непублічний спосіб життя.

Як живе зараз чоловік Руслани Писанки

Нагадаємо, що Руслана Писанка була заміжньою з 2012-го року. З майбутнім чоловіком познайомилася у мережі. Тривалий час про свої стосунки вона нікому не розповідала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини