Рубрики: Шоу-бізнес

Ольга Мартиновська розповіла про свою вагітність: дитина кохана, але не від Володимира Ярославського (ФОТО)

Популярна зірка телебачення Ольга Мартиновська вперше розповіла про свою вагітність. Знаменитість повідала про те, як можна поєднувати роботу та материнство.

Материнство чи кар’єра? Для багатьох сучасних пані це питання переростає у справжню дилему, адже сьогодні жінка має всі шанси досягти карколомних успіхів у роботі. Втім і виховання дітей для багатьох є важливою віхою у житті.

Ольга Мартиновська, чиє життя дуже тісно пов’язано з телебаченням та зйомками розповіла про те, як поєднувала вагітність зі своїм улюбленим заняттям.

Виявляється знаменитість і не була у повноцінній відпустці по догляду за дитиною. Коли її донечці виповнилося всього 3 місяці вона повернулася на проєкт “МастерШеф”. До того, весь час, коли ходила з круглим животиком, не полишала знімальний майданчик. Нині її дівчинка вже стала школяркою. Та мамина робота нікуди не поділася і популярна ненька регулярно з’являється на екрані.

Ольга Мартиновська розповіла про свою вагітність

Хто став батьком дитини Ольги Мартиновської?

Свого першого обранця, з яким уклала шлюб та кому подарувала первістка, відома кулінарка зустріла завдяки роботі. Коли новина про весілля Мартиновської перестала бути таємницею, вся мережа гуділа інформацією про те, що Ольга вийшла заміж за колегу.

Ольга Мартиновська розповіла про свою вагітність

Іван Кобець став законним чоловіком зірки у 2015-му році. Вже за рік народилася їхня білокура чудова донечка, якій дали красиве древнє ім’я — Віра.

Попри те, що знаменита суддя “МастерШеф” розлучилася з чоловіком, її наступниця не обмежена у спілкуванні з татом.

Нагадаємо, що Ольгу Мартиновську давно підозрюють у романі з Володимиром Ярославським. Проте, зірки лише підігрівають чутки про стосунки, але офіційно не підтверджують жодної новини про свої взаємини.

Поділитися