Рубрики: Шоу-бізнес

55-річна Джулія Робертс вперше дізналася своє справжнє прізвище: має багато спільного з колишнім Фреймут

Американська акторка Джулія Робертс нещодавно дізналася неймовірну новину про свою родину. Виявляється всі роки свого життя вона прожила не знаючи власного прізвища.

Ця акторка прославилася по всьому світу. Неймовірна дівчина зі щирою широкою посмішкою полонила серця багатьох українців у тому числі, а мільйони дівчат мріяли повторити долю її героїні з фільму “Красотка”.

Втім, життя Джулії Робертс поза знімальним майданчиком виявилося захопливішим за американське кіно. Виявляється, лише на 56-му році життя зірка дізналася про своє справжнє прізвище. Сталося це завдяки спеціалістам документального телевізійного серіалу “Finding Your Roots”, який власне допомагає розібратися зі своїм родоводом та знайти своє походження.

55-річна Джулія Робертс вперше дізналася своє справжнє прізвище

На передачі знаменитість зізналася, що її прапрабабуся народила дитину після смерті законного чоловіка та мала роман на стороні. Дослідники ж почали розшукувати і піднімати всі документи, пов’язані з пращурами Робертс.

За інформацією професора Гарвардського університету, біологічним предком Джулії є Генрі Макдональд Мітчелл-молодший, а тому прізвище вона хибне: від покійного обранця своєї прапрабабусі пана Робертса.

До речі, Мітчеллів в англомовному середовищі чимало. Для західного суспільства це прізвище є настільки поширеним, як у нас, наприклад, Костенко. Так склалося, що колишній Олі Фреймут та батько її дитини також Мітчелл. Втім, чи є він далеким родичем Джулії — навряд чи. Екс-коханий ревізорки походить з Британії і там проживає. До речі, на англійський манер записана у документах і дочка Ніла з Ольгою.

Нагадаємо, що пані Робертс не бажає зараз змінювати свої дані у паспорті навіть після того, як дізналася правду про свою родину.

Поділитися