Рубрики: Шоу-бізнес

Ксенія Мішина вагітна? Колишня Еллерта засвітила живіт та розповіла про майбутнє поповнення: “Хочу доньку”

Популярна акторка Ксенія Мішина щиро поділилася з фанатами новою світлиною та розповіла про плани на другу дитину. Чи дійсно зірка носить під серцем маля? Дізнайтеся про це у матеріалі.

Ксенія Мішина. Героїня цього матеріалу стала надзвичайно популярною особою після участі у проєкті “Холостячка” та серіалі “Кріпосна”. Нині вона успішно продовжує зйомки у кіно та серіалах.

Ксенія Мішина вагітна?

Проте, прихильників цікавить не лише творчість знаменитості, а і її особисте життя. Після завершення реаліті на СТБ, вся країна спостерігала за розвитком її стосунків з Олександром Еллертом. Всі пророкували парі швидке одруження. Втім, згодом відносини швидко завершилися. Жоден з цієї пари так і не розповів до кінця, яка чорна кицька пробігла між ними.

Нині Ксенія не розкриває своїх обранців, але прямо говорить, що дуже хоче народити сестричку своєму синові Платону. Цим акторка поділилася у сторіз в Інстаграмі.

“Хочу додому, щоб кожного дня — добрий ранок. Хочу любити, працювати, доньку та незалежну Україну”, — натхненно написала зірка у мережі.

Ксенія Мішина вагітна?

Далі Мішина поділилася вправами, з яких починає свій ранок та розповіла, що захоплюється медитаціями. Екс-холостячка розповіла, що східні практики допомагають їй у розвитку своєї акторської майстерності.

До речі, плани на діток в акторки були, коли вона зустрічалася з Олександром Еллертом. Тоді зірка мріяла про близнят. Що ж, схоже у житті знаменитості знову з’явилося кохання, раз вона так активно говорить про народження дочки. Це запідозрили прихильники ще минулого року.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина самостійно ставить на ноги свого сина Платона. З його батьком вона категорично відмовлялася спілкуватися, але у 2022-му заявила, що все ж таки зв’язки відновилися.

Поділитися