Рубрики: Шоу-бізнес

Батьки, які виховали справжніх патріотів: Тіна Кароль, Камалія та інші зірки показали своїх дітей у вишиванках

Вони — діти популярних батьків, які зробили внесок у розвиток українського шоу-бізнесу. Дізнайтеся, хто з зіркових підлітків наслідує відомих маму чи тата і також не приховує своєї любові до України.

Сьогодення змінило кожного українця: багато хто став усвідомлювати себе, як частину нашої великої держави. Відомі особистості, які з радістю несли на сцену українську культуру виростили собі гідну зміну.

Наприклад, у Тіни Кароль син Веніамін приїхав з Британії, аби волонтерити поруч з мамою. Він з іншими підлітками допомагав українським діткам, які полишили дім. До речі, Огір-молодший і до 2022-го року із захопленням вивчав нашу культуру, робив успіхи у народних танцях та залюбки позував перед камерою у вишиванці.

Батьки, які виховали справжніх патріотів

Змалечку любов до України прищепила і Камалія своїм діткам-двійнятам Арабеллі і Мірабеллі. Попри те, що тато дівчаток — пакистанець, вони знають і українську мову, і полюбляють носити наш національний одяг. З повагою малеча ставиться і до культури свого тата.

Батьки, які виховали справжніх патріотів

Серед дітей знаменитостей можна відзначити і Машу Полякову. Дівчина разом з мамою часто фотографується у вишиванці, а минулого року спільно з Олею навіть засвітилася у випусках про вивчення української мови.
Втім, як і син Тіни Кароль, Марія відправилася навчатися за кордон.
До речі, сестру дівчини, Алісу, мама з татом також навчають українських цінностей. Проте, донечка ще зовсім маленька та ще тільки опановує всі тонкощі нашого культурного спадку.

Батьки, які виховали справжніх патріотів

Оля Фреймут також прищеплює своїм малюкам нашу мову і традиції. Це й не дивно, адже все це сама ведуча увібрала з молоком матері. Відомо, що зірка походить із заходу України, тож діти у її родині також мають всі шанси вирости абсолютно свідомими громадянами.

Нагадаємо, що дочка ревізорки поїхала на навчання у США, як і багато її інших однолітків.

Поділитися