“Це зовсім інша справа”: зірка “Голосу країни” Христина Соловій розкритикувала пісні Тіни Кароль

За словами Христини Соловій, всі відомі пісні Тіни Кароль лише російською мовою, а це не є ознакою патріотизму. Невже після критики молодої співачки Тіна Кароль почала співати українською?

Зірка “Голосу країни” молода співачка Христина Соловій розкритикувала Тіну Кароль за те, що більшість її пісень написані російською мовою. Про це дівчина розповіла на одному з подкастів, куди її запросили в якості гості. За її словами, навіть в Ані Лорак є два альбоми українською мовою попри те, що вона мовчить про війну і ніяк не розповсюджує інформацію про це, а от Тіна Кароль українськими альбомами похвалитися не може.

“Я не пам’ятаю жодної україномовної пісні Тіни Кароль, яка на мене вплинула. Коли я була на “Голосі”, то я сказала, що точно не піду до Кароль, бо не хочу співати українську попсу російською мовою. Тоді я була чесна, щира, з юнацьким максималізмом і зараз залишаюся при своїй думці”, – каже Христина Соловій.

Христина Соловій розкритикувала пісні Тіни Кароль
Христина Соловій розкритикувала пісні Тіни Кароль

За це молоду співачку дуже розкритикувати у соціальних мережах. Прихильники обурилися, що вона порівнює Тіну Кароль з зрадницею Ані Лорак. Не дивлячись на те, що Тіна Кароль продовжує проживати за кордоном разом зі своїм сином, вона, час від часу, навідується до Києва.

  • “То й вали до своєї Ані Лорак”;
  • “Як можна зрівняти Тіну з Лорак, це ганьба”;
  • “Проявляє толеранстність до Лорак? Христино, може б ти у москву поїхала?”, – пишуть незадоволені прихильники.

Тіна Кароль зреагувала на таку заяву молодої співачки, розмістивши фрагмент цього висловлювання у своїй соціальній мережі. Співачка написала одну просту фразу та залишила позитивний смайлик.

“Все буде добре”, – написала Тіна Кароль у відповідь на критику.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини