Рубрики: Шоу-бізнес

Марічка Падалко вперше розповіла, де насправді її чоловік Єгор: додому у Київ так і не повернувся (Відео)

Популярна ведуча Марічка Падалко, як і багато наших жінок чекає свого чоловіка з фронту. Де зараз Єгор Соболєв і чому він досі не повернувся додому до дітей та дружини?

Минулий рік перевернув долі всіх українців абсолютно повністю. Чимало наших чоловіків та жінок проявили мужність і пішли боронити Батьківщину. У перші дні війни військкомати були переповнені, а до лав територіальної оборони пішли мільйони мирних громадян.

Єгор Соболєв, який чимало років присвятив журналістиці та політичній діяльності одним з перших пішов на фронт. Його дружина Марічка не знаходила собі місця, коли її коханого відправили на бойові завдання в Ірпінь. Це місто стало останньою межею, яку день у день утримували наші військові і саме звідти почалося звільнення Київщини.

Марічка Падалко вперше розповіла, де насправді її чоловік Єгор

У мережі була інформація, що обранець Падалко у 2021-му році зрозумів, що буде війна та проходив підготовку. Разом з дружиною вони придбали помешкання на заході України, аби було куди евакуювати своїх трьох дітлахів. Цікаво, що сама ведуча не поїхала з Києва та дочекалася побачення з милим після виконання всіх його бойових задач у передмісті.

Проте, щастя тривало недовго. Чоловік, як справжній патріот не полишив військо та продовжив виганяти окупантів з рідних земель. У силу своєї нової професії він позбувся всіх сторінок у соціальних мережах та  зник з медійного простору.

Втім, Марічка все ж таки ризикнула та показала чоловіка у мережі. Вона не лишила жодних розпізнавальних знаків, аби не видати, де зараз її коханий. На кадрах боєць посміхається.

Нагадаємо, що для Падалко та Соболєва їхній шлюб став другим для обох. У чоловіка від колишніх стосунків лишилася дочка, з якою нова дружина легко знайшла спільну мову.

Поділитися