Рубрики: Шоу-бізнес

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна, яка вродою не поступається Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко — пара, яка підкорила серця мільйонів. Проте, мало хто знає, що у співака є ще одна жінка, з якою він досі підтримує зв'язок. І це його перша дружина.

Про весілля Тоні та Арсена свого часу гуділи всі медіа. Дочка легендарної Ніни Митрофанівни знайшла справжнє кохання. Подружжя і досі збирає компліменти.

Втім, не все так просто у цій родині. Виявляється, співак досі не обірвав зв’язки зі своєю колишньою обраницею. Все через спільних дітей.

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна?

Свою першу кохану знаменитий чоловік показував прихильникам, коли ще був у шлюбі. Вони разом виходили на червоний хідник, а фанати зірки замилувалися красою цієї брюнетки.

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна

Жінку звати Анна і вона, попри славу свого милого, не проміняла улюблене Запоріжжя на столицю. Подарувала Арсену двійко дітей — обидва хлопчики. Старший син вже закінчив школу, а молодший ще там навчається.

Цікаво, що батько не полишив їх своєї уваги, а до війни активно подоружвав зі своїми нащадками, познайомив з ними Тоню. Втім, свою колишню воліє публічно не згадувати.

Як виглядає і чим займається перша дружина Арсена Мірзояна

Вдалося знайти Анну у мережі. Вона веде сторінку в Інстаграмі та полюбляє ділитися світлинами зі свого життя. Судячи з них, жінка активно займається спортом, подорожує. Любить мистецтво, особливо танці. Також, судячи з підпису профілю, прізвище змінювати після розлучення не стала.

А ось чи змогла зустріти кохання знову — секрет. Немає у її публікаціях жодного на те, що вона стала знову заміжньою чи має пару.

Нагадаємо, що не тільки Тоня Матвієнко прийняла дітей обранця у родину. Арсен дуже добре поставився до доньки своєї другої дружини. Згодом у подружжя з’явилася спільна наступниця.

Поділитися