Олександр Пономарьов не змінився змолоду: золотий голос України п’є еліксир молодості? (ФОТО)

Мега-популярний співак Олександр Пономарьов показав на своїй сторінці в Інстаграмі фото часів молодості. Фанати просто не можуть стримати захоплення.

Олександр Пономарьов вже чимало років виступає на українській сцені. Він став першим, хто представив нашу державу на Євробаченні та став справжньою легендою. На своїй сторінці в Інстаграмі він вирішив поділитися світлиною, яка нагадала всім про часи, коли про життя зірок дізнавалися не з інтернету, а з журналів, музику слухали не онлайн, а на дисках.

Користувачі відмітили, що артист майже не змінився та осипали його купою компліментів:

  • “Я теж пам’ятаю ось таким”
  • “Який красивий Пономарьов, не можу надивитися”
  • “Лишився таким же молодим-красивим”
  • “Фото зроблене в нашій Каховці”
  • “Я пам’ятаю вас таким!”

Дійсно відрізняється Олександр Пономарьов від себе колишнього лише бородою та змужнілим поглядом. Та попри те, що для багатьох артист є кумиром та зразком для наслідування, він досі не знайшов собі другої половинки. Чоловік вже мав два шлюби.

Олександр Пономарьов не змінився змолоду

Першою його обраницею стала Олена Мозгова. Попри спільну дитину Євгенію та чималу кількість прожитих разом років, цей шлюб розпався. Згодом співак одружився вдруге. Нова дружина нагородила його мрією всіх чоловіків та народила сина. Хлопець нині багато часу проводить разом зі знаменитим татком, а ось мама його вже давно перестала бути “тою самою” для Олександра. Вони розлучилися.

Після цього артиста підозрювали у романі з Марією Яремчук. Втім, чутки було спростовано.

Нагадаємо, що Олександр Пономарьов нині багато часу приділяє благодійним концертам на підтримку Україні, тісно співпрацюючи з Михайлом Хомою, більш відомим, як Дзідзьо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини